image_1

Soudal lijmkit Fix ALL Crystal 125ml

 • Voegen en lijmen
 • Overschilderbaar
 • Universeel
 • Ook op oneffen ondergronden

Toon specificaties
Productomschrijving
Ga voor een onzichtbare verbinding met Soudal fix ALL crystal. De transparante lijmkit is geschikt voor het verlijmen en vervoegen van alle materialen op verschillende ondergronden en in alle omstandigheden. De lijmkit is ook perfect vochtbestendig, dus ideaal om in de badkamer te gebruiken.

Zorg dat het oppervlak schoon, stof- en vetvrij is. Als de lijmkit als lijm wordt gebruikt mag deze in strepen of dotjes worden aangebracht. Druk het materiaal goed aan en laat deze uitharden. Gebruik je de lijmkit als kit? Breng deze dan aan in een regelmatige streep en strijk deze af met een zeepoplossing of Soudal afstrijkmiddel.

EAN: 5411183137837

Specificaties
 • Algemeen
  Type lijm
  Universeel
  Verwerkingseisen
  Ondergrond ontdoen van verf, roest, vuil, vet en stof. Het oppervlak opruwen met een vijl of grof schuurpapier en ontvetten met aceton. Meng de twee componenten grondig in verhouding en breng aan met een spatel. De dikte van het product is afhankelijk van het aandeel van de twee componenten. De uithardingstijd varieert afhankelijk van het aandeel en de temperatuur tussen 7 minuten en 1 uur. Na uitharding kan het product worden bewerkt als gewoon metaal (boren, polijsten, zagen, ...).
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  35 °C
  Maximale temperatuurbestendigheid
  90 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  5 °C
  Substantie
  Pasta
  Materiaal van doeloppervlak
  Steenachtig, PVC, Metaal, Kunststof, Hout, Glas, Beton, Alle oppervlaktes
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Transparant
  Kleur
  Kristalhelder
  Werking
  Contact
 • Toepassing
  Toepassing
  Afdichten, monteren
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Ja
  Overschilderbaar na
  24 u
Gevarenaanduiding
Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Voorkom lozing in het milieu. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven