image_1

Pattex lijm Super Mix universeel 11ml

 • Super sterk, 1% doorzichtig
 • Unieke mengspuit dat zorgt voor automatisch mengen
 • Droogt in 5 minuten

Toon specificaties
Productomschrijving
Pattex lijm Super Mix is een universele, zeer sneldrogende tweecomponentenlijm. Deze Pattex-lijm is ideaal voor het lijmen en herstellen van materialen. Het is uitgerust met een injectiespuit om je de precisie te geven die je nodig hebt voor een scherpe hechting. Het droogt in 5 minuten, wordt transparant en vervormt niet na het drogen. Bovendien is het water-, olie- en oplosmiddelbestendig en kan het zowel binnen als buiten worden gebruikt. Het kan geverfd, geschuurd en zelfs geboord worden. Geschikt voor transparante verlijming van porselein, glas, keramiek, steen, hout, kunststof en metaal.

Verpakking bevat 11 ml.

EAN: 3178040682184

Specificaties
 • Technische kenmerken
  Maximale verwerkingstemperatuur
  25 °C
  Maximale temperatuurbestendigheid
  150 °C
  Minimale Verwerkingstemperatuur
  18 °C
  Substantie
  Pasta
  Materiaal van doeloppervlak
  Alle oppervlaktes
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleurfamilie
  Transparant
  Kleur
  Transparant
  Vorm
  Vloeistof
 • Toepassing
  Toepassing
  Lijmen
 • Gebruiksgemak
  Flexibel
  Nee
GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Beschermende handschoenen / beschermende kleding / oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Alternatieven