Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Telescopische ladder

 • Batavia telescopische ladder 'Giraffe' aluminium 13 treden

  Praktische en lichtgewicht telescoopladder van Batavia die perfect is voor iedereen die regelmatig of af en toe een ladder nodig heeft. Binnen of buiten het huis te gebruiken. De minimale (ingeschoven) afmeting van 120 cm vraagt weinig opbergruimte en door de instelbare (werk)hoogte is deze ladder altijd inzetbaar. Door de 2,5 cm vingerveiligheid tussen de sporten bestaat er geen kans dat de ladder op je handen klapt.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Batavia telescopische ladder 'Giraffe' aluminium 11 treden

  Deze praktische en lichte telescoopladder van het merk Batavia is ideaal voor zowel binnen als buitengebruik. De ladder vraagt, vanwege zijn minimale (ingeschoven) afmeting van 103 cm, weinig opbergruimte en is door zijn verstelbare (werk)hoogte altijd en overal inzetbaar. De 2,5 cm vingerveiligheid tussen de treden zorgt er bovendien voor dat de ladder nooit tegen je vingers klapt!

  Vergelijk dit product
  139.00
 • Altrex telescopische ladder 'TELE-XL480' aluminium 13 treden

  De Altrex 'Tele' XL 480 telescopische ladder is een zeer gebruiksvriendelijke telescopische ladder die toepasbaar is voor uiteenlopende werkzaamheden. De ladder is een inschuifbare ladder en is te gebruiken voor het zwaardere kluswerk, maar ook voor professionele werkzaamheden.

  Vergelijk dit product
  305.00

Telescopische ladders voor elke klus op grote hoogte

Telescopische ladders zijn een zegen voor mensen die veel klussen rondom, in en op het huis en ook in de tuin. Ze zijn compact en je kan ze makkelijk opbergen, maar je kan er ongelooflijk hoog mee geraken. We hebben er met 11 en 13 treden, wat dus kan oplopen tot een reikhoogte van 5 meter.