Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Gipsplaten toebehoren

 • Rectavit lijm 'Easy Fit Genius' 700 ml

  Montagelijn op basis van polyurethaan. Ideaal voor het superhandig verlijmen van isolatieplaten, gipsplaten, cellenbeton en andere bouwmaterialen. De Genius biedt gelijkaardige voordelen als een pistool, zonder dat de gebruiker er een moet kopen.

  Vergelijk dit product
  13.84
 • Knauf Jointfiller 'Plus' 5 kg

  De jointfiller van Knauf is een poeder voor het eenvoudig voegen van gipsplaten met afgeschuinde kanten in combinatie met een wapeningsgaas. Deze maakt het voegen soepeler, gemakkelijker en sneller.

  Vergelijk dit product
  7.75
 • Knauf voegpasta 'Filler' 4L

  Smeuïge pasta voor het vullen en afwerken van voegen tussen gipsplaten. Gemakkelijk te gebruiken met zeer weinig krimp. Eveneens geschikt voor het vullen van schroefgaten en de afwerking van de plaathoeken.

  Vergelijk dit product
  18.56
 • Rectavit montagelijm 'Easy Fix NBS' 750 ml

  De ‘Easy Fix NBS’ sneldrogende 1-component polyurethaan montagelijm van Rectavit is ontworpen voor droogbouw. Deze hecht zich uitstekend op alle bouwmaterialen. 1 bus Easy fix NBS is gelijk aan 25 kg poederlijm. Easy Fix is getest voor het plaatsen van gipskarton en cellenbeton.

  Vergelijk dit product
  13.85
 • Rectavit montagelijm 'Easy Fix' 750 ml

  De ‘Easy Fix’ sneldrogende één-component polyurethaan montagelijm van Rectavit is ontworpen voor droogbouw. Deze hecht zich uitstekend op alle bouwmaterialen. Een bus 'Easy Fix' is gelijk aan 25 kg poederlijm. 'Easy Fix' is getest voor het plaatsen van gipskarton en cellenbeton.

  Vergelijk dit product
  13.85