Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
16%
korting
Livn voetenset ten behoeve van infraroodpanelen zwart
Livn voetenset ten behoeve van infraroodpanelen zwart 2
Exclusief online

Livn voetenset ten behoeve van infraroodpanelen zwart

  • Vrijstaande en flexibele plaatsing
  • Voorkomt brandgevaar
  • Gemaakt van gecoat metaal

Toon specificaties

19,

-

15,

95

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

VerwarmingaccessoiresLivn producten

Productomschrijving

Gebruik de Livn voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livn warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar.

Vrijstaande en flexibele plaatsing

Met de Livn zwarte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar je maar wilt. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat er een stopcontact in de buurt is. Plaats het warmtepaneel eenvoudig op de voetenset, gemaakt van gecoat metaal. Dit stevige materiaal houdt het warmtepaneel op zijn plek. We raden in verband met de veiligheid aan om het paneel altijd met de lange zijde op de voetenset te plaatsen. Zodra het paneel in de houder staat en ingeschakeld is, geniet je van de aangename en gezonde langgolvige warmtestraling. Het strakke design van het paneel met aluminium frame is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Let op! Het paneel op de grond plaatsen zonder de Livn voetenset is zéér gevaarlijk en levert een hoog brandgevaar op. Ook is de voetenset niet geschikt voor plaatsing op hoogpolige tapijten.

Belangrijkste voordelen

  • Vrijstaande en flexibele plaatsing
  • Voorkomt brandgevaar
  • Gemaakt van gecoat metaal

Waarom infraroodverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infraroodpaneel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Steek de stekker in het stopcontact óf bedien het warmtepaneel met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen!

Livn infraroodpanelen zijn veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Wil je jouw warmtepaneel kunnen blijven verplaatsen? Maak dan gebruik van deze vrijstaande zwarte voetenset. Monteer je jouw infraroodpaneel liever aan het plafond? Kijk dan eens naar de los verkrijgbare plafondmontageset van Livn.

EAN:
  • 8712757472505

Specificaties

  • Technische kenmerken
    Materiaal
    Metaal

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten