HG hardhout vernieuwer 'Tuin' 500 ml

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenHG producten
  • Herstelt de natuurlijke kleur
  • Dit product is geclassificeerd als milieugevaarlijk. Er wordt aangeraden om de veiligheidstips te volgen die op de gebruiksaanwijzing staan, vóór elk gebruik
  • Snel en eenvoudig toe te passen
  • Voor een seizoenlange topconditie

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
ReinigingsmiddelenHG producten

Wat zijn de specificaties?

De HG hardhout vernieuwer 'Tuin' 500 ml is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van hardhouten tuinmeubilair. Het verdiept de kleur en zorgt zo voor de mooie, natuurlijke uitstraling van de tuinmeubelen. Hardhout bevat minerale bestandsdelen die verkleuren door weersinvloeden. Hierdoor wordt hardhout na verloop van tijd grauw. Het voorkomt en herstelt deze zogenaamde vergrijzing van het hout en brengt uw tuinmeubilair snel, eenvoudig en voor maanden in topconditie en maakt het bovendien waterafstotend.

EAN: 8711577013431

  • Inhoud
    500 ml
GHS02GHS08
Signaalwoord
Gevaar
Gevarenaanduiding
Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Verwijderd houden van warmte / vonken / open vuur / hete oppervlakken. Niet roken. Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Na inslikken: onmiddellijk een antigifcentrum of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Gemakkelijk thuisbezorgd

Anderen kochten ook