Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 2
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 3
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 4
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 5
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 6
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 7
Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek 8
Exclusief online

Flokoo Doucherek Zonder Boren - Zwart - Zelfklevend - Zelfklevend Doucherekje - Badkamerrek

  • Kwalitatief materiaal
  • Mooi design
  • Eenvoudig in gebruik

Toon specificaties

12,

50

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Wandrekken voor doucheFLOKOO producten

Productomschrijving

Heb je er genoeg van om lelijke boorgaten in je badkamermuur te hebben? Wil je graag meer ruimte in je douche, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van het esthetische aspect van je badkamer? Zoek niet verder! Ons zelfklevende doucherek is de perfecte oplossing voor jouw badkamerbehoeften. 

Kwalitatief materiaal voor duurzaamheid
We begrijpen dat kwaliteit voor jou van het grootste belang is. Ons zelfklevende doucherek is vervaardigd van hoogwaardige materialen die niet alleen duurzaam zijn, maar ook bestand tegen vocht en slijtage. De sterke constructie zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van dit product zonder je zorgen te hoeven maken over vervanging of reparaties. Je verdient alleen het beste voor je badkamer, en dat is precies wat ons doucherek te bieden heeft.

Geen lelijke boorgaten in je muur
Niets bederft de uitstraling van een badkamer meer dan lelijke boorgaten in de muur. Met ons zelfklevende doucherek hoef je je geen zorgen meer te maken over dit probleem. Het is ontworpen met jouw gemak in gedachten, zonder dat je gereedschap nodig hebt om het te installeren. Dankzij de krachtige zelfklevende technologie kun je het doucherek moeiteloos aan de muur bevestigen zonder schade aan te richten. En als je het wilt verplaatsen of verwijderen, laat het geen sporen achter op je muur. Dat betekent dat je badkamer er altijd netjes en onberispelijk uit zal zien.

Één laag met veel ruimte
Een opgeruimde badkamer is een plek waar je tot rust kunt komen. Ons zelfklevende doucherek is speciaal ontworpen om jou te helpen al je douchespullen op één handige plek op te bergen. Dankzij de slimme indeling van het rek kun je shampooflessen, zeep, sponzen, scheermessen en nog veel meer op één laag kwijt. Hierdoor hoef je niet meer te graaien en te zoeken naar je benodigdheden. Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik, waardoor je douchetijd efficiënter en plezieriger wordt.

Mooi design voor een stijlvolle badkamer
Een stijlvolle badkamer is een lust voor het oog. Ons zelfklevende doucherek is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje elegantie en moderniteit toe aan je badkamer. Het strakke en eigentijdse ontwerp past naadloos in elke badkamerinrichting. Of je nu een minimalistische uitstraling of een meer traditionele stijl hebt, ons doucherek zal de uitstraling van je badkamer verbeteren en de aandacht van iedereen trekken.

Eenvoudige installatie en verplaatsing
Het installeren van ons zelfklevende doucherek is een fluitje van een cent. Je hebt geen ingewikkelde instructies nodig of professionele hulp. Alles wat je nodig hebt, is inbegrepen in het pakket, en je kunt het rek in enkele minuten zelf bevestigen. Bovendien is het net zo eenvoudig te verplaatsen of te verwijderen als dat nodig is, zonder gedoe of schade aan je muur. Dit betekent dat je de flexibiliteit hebt om je badkamerindeling aan te passen zonder permanente veranderingen aan te brengen.

Ruimte voor alles wat je nodig hebt
Heb je genoeg van die rommelige hoeken in je douche waar je spullen zich ophopen? Ons doucherek biedt voldoende ruimte voor al je doucheproducten, van grote flessen tot kleine accessoires. Het heeft zelfs haken en houders voor het ophangen van je washandje, loofah of scheermes. Nooit meer struikelen over rondslingerende spullen of je afvragen waar je dat ene item hebt gelaten. Met ons doucherek heb je alles georganiseerd en binnen handbereik.

Veelzijdig gebruik in de hele badkamer
Hoewel ons zelfklevende doucherek ideaal is voor de douche, is het ook veelzijdig genoeg om in andere delen van de badkamer te gebruiken. Hang het op boven de wastafel voor extra opbergruimte voor tandenborstels, tandpasta en gezichtsreinigers. Plaats het naast het bad om badspeelgoed voor de kinderen, badzout en kaarsen op te bergen voor een ontspannend bad. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ons doucherek past zich aan aan jouw behoeften.

Onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te houden
Een ander voordeel van ons doucherek is het gemak van onderhoud. Het hoogwaardige materiaal is bestand tegen vocht en eenvoudig schoon te maken. Je kunt het rek afnemen met een vochtige doek om eventuele zeepresten of vuil te verwijderen, waardoor het er altijd fris en nieuw uitziet. Dit bespaart je kostbare tijd en moeite in je dagelijkse routine.

Specificaties:
- Kleur: Zwart
- Materiaal: RVS
- Afmetingen (lxbxh): 36 cm x 12.5 cm x 6 cm
- Gewicht: 250 gram
- Aantal stuks in verpakking: 1 

EAN:
  • 8720929630400

Specificaties

  • Algemeen
    Type bad/douche accessoire
    Anders
  • Technische kenmerken
    Materiaal
    Anders
    Type materiaal
    PP (polypropyleen)
  • Uiterlijke kenmerken
    Kleur
    Nl
    Afwerking
    Anders
    Kleurfamilie
    Multi

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten