Welkom op Brico.be

Maak iets met je handen. Ontdek de nieuwe interactieve folder en de tuincatalogus.

Om u optimaal te kunnen ontvangen, worden de artikelen die online kunnen worden besteld tijdelijk beperkt. Alle online bestellingen zijn mogelijk vanaf een min. van 20 € (excl. leveringkosten). Voor vragen over een bestelling, bel 080012230.

Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers vragen wij u een mondmasker te dragen wanneer u de winkel bezoekt en respecteer de afstand van 1m50. Uw veiligheid is onze zorg. Bekijk onze maatregelen tegen Covid-19.

Extra maatregelen tegen Covid-19 in de winkel


Kom even alleen langs, zonder je familie. We beperken het aantal klanten in de winkel.

Wij vragen u een mondmasker te dragen als u de winkel bezoekt.

Respecteer de veiligheidsafstand van 1m50 tussen klanten, kassamedewerkers en al het andere winkelpersoneel. Gelieve een grote winkelkar te nemen zodanig dat u in de winkel voldoende afstand houdt.

(1) Kortingen niet cumuleerbaar met de "Geprivilegieerde Klantenkaart", de "Brico Discountkaart" of andere lopende promoties. Bij een gratis aanbieding is het goedkoopste product gratis. In het geval van overlappende promoties voor eenzelfde artikel geniet je steeds van de voordeligste korting. Voor onze merken Baseline en Xceed, “Vaste lage prijs” en “massaverkoop” producten, de Planit drive-in, diensten en verhuur, zonnepanelen, Cadeaupas gelden geen kortingen.