Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Rayon Brico & BricoPlanitRayon Brico & BricoPlanit

Ons hele assortiment

Ontdek ons uitgebreide assortiment bij Brico & BricoPlanit: van gereedschappen tot bouwmaterialen en tuinieren, vind alles wat je nodig hebt voor je doe-het-zelf- en decoratieprojecten. Met meer dan 200.000 producten online hebben we het grootste doe-het-zelf assortiment van België.

Ontdek ons uitgebreide assortiment bij Brico & BricoPlanit: van gereedschappen tot bouwmaterialen en tuinieren, vind alles wat je nodig hebt voor je doe-het-zelf- en decoratieprojecten. Met meer dan 200.000 producten online hebben we het grootste doe-het-zelf assortiment van België.

Bekijk al onze productenVind een winkel
Ga snel naar
Tuin, terras & buitenleven
TuinmeubelenTuinhuizenTuingereedschapTuinmachinesBewatering, pompen & regenwateropvangBarbecues, plancha's & buitenkeukensZonneschermenPlanten, bloemen & bomenOnkruidbestrijding & gewasbeschermingSchuttingen, hekwerken & afrasteringSierbestrating, terras & kunstgrasOverige categorieën tuin

Assortimenten in de kijker

Onze promo bestsellers in de winkel

Bekijk meteen onze producten in promotie, direct verkrijgbaar in onze winkels

Bekijk alle producten

Onze aanbiedingen exclusief online

Onze koopjes exclusief online

Bekijk alle producten

FAQ

Maak je doe-het-zelf projecten makkelijker met Brico & BricoPlanit

Twee klanten worden geholpen bij het kiezen van een gordijn door een Brico medewerker | Un employé de Brico aide deux clients à choisir un rideau

Ontdek ons assortiment in de winkel

Verken nu ons uitgebreide assortiment in de winkel en vind alles wat je nodig hebt voor jouw projecten! Brico en Brico Planit staan voor je klaar.

Vind een winkel in de buurt
Brico-medewerker in een winkel | Employé de Brico dans un magasin

Onze bezorgmethoden

Vereenvoudig je aankopen met onze flexibele bezorgopties.

Onze huismerken | Nos marques maison

Onze huismerken

Een productaanbod dat kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en prijs combineert.

permanent lage prijzen

Permanent lage prijs

Een selectie van producten tegen permanent lage prijzen.

Brico en BricoPlanit: Leiders in Doe-Het-Zelf in België

Brico en BricoPlanit, met meer dan 150 winkels verspreid over België, bestaan sinds 1973 en bieden drie verschillende formaten aan om aan alle doe-het-zelf behoeften te voldoen: Bricocity voor snelle aankopen in de stad, Brico voor hobbyisten en semi-professionals, en BricoPlanit voor grote renovatieprojecten. De BricoPlanit-winkels, speciaal ontworpen voor omvangrijke projecten, hebben een indrukwekkend gemiddelde oppervlakte van 10.000 m² en bieden een uitgebreid assortiment aan producten, van bouwmaterialen tot decoratie- en tuinartikelen. Elk formaat is specifiek afgestemd om een optimale winkelervaring te bieden, en voldoet aan de diverse behoeften van de klanten. Met het grootste assortiment van België positioneren Brico en BricoPlanit zich als de leiders in doe-het-zelf in België.

 

Innovatie en Kwaliteit

Wij zetten ons in om aan de top van de industrie te blijven door voortdurend nieuwe producten in ons doe-het-zelf assortiment op te nemen. Elk seizoen selecteren onze teams zorgvuldig de nieuwste trends en de beste innovaties, waarbij we ervoor zorgen dat we nieuwe merken en producten aanbieden die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Bij Brico en BricoPlanit komen kwaliteit en innovatie samen om jouw tevredenheid te garanderen.

Kortingen en Promoties

Profiteer van onze regelmatige promoties om aanzienlijke besparingen te realiseren. We bieden het hele jaar door kortingen op een breed scala aan doe-het-zelf en tuinproducten, zodat je je doe-het-zelf projecten tegen voordelige prijzen kunt plannen. Of het nu gaat om kleine huisverfrissingen of grote renovatieprojecten, onze promoties helpen je om je ambities te verwezenlijken zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Bovendien profiteer je bij Brico en BricoPlanit van onze permanent lage prijzen, die het hele jaar door de beste tarieven garanderen voor je essentiële aankopen.

 

Online Toegankelijkheid en Marketplace

Een groot deel van ons doe-het-zelf assortiment en tuinassortiment is toegankelijk via onze website, waardoor onze klanten comfortabel vanuit huis kunnen winkelen. Daarnaast breiden we ons aanbod voortdurend uit via onze online marketplace, waarbij we externe verkopers integreren die ons catalogus verrijken met nog meer kwaliteitsproducten. We zijn vastbesloten om onze online aanwezigheid continu te verbeteren, met als doel om ons digitale catalogus verder uit te breiden. Deze initiatief zorgt voor een praktische winkelervaring en voldoet aan de behoeften van onze moderne klanten, waardoor we onze positie als marktleider in doe-het-zelf versterken en de enige doe-het-zelf marketplace van België zijn.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten