Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Onkruidgereedschap
 5. Terug naar Onkruidkrabbers

Onkruidkrabbers

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Verkocht door

11 producten
Sorteren op:
i


Central Park voegenkrabber

Central Park voegenkrabber

Thuisbezorgd / Ophalen

6,

99
icon

Wees onkruid de baas met voegenkrabbers van Brico

Als de temperaturen weer oplopen zullen alle planten in je tuin weer gaan flink gaan groeien en bloeien. Maar ook al het onkruid ziet meteen zijn kansen. Wil je een handige voegenkrabber kopen om de bestrating en borders van je tuin en terras vrij te maken van ongewenste planten, grassen en mossen, kijk dan even in ons assortiment. Van krabbertjes om het onkruid tussen de tegels weg te halen en praktische handharkjes om je planten en struiken meer lucht te geven, tot sterke hakken om de grote wortelkluiten van de grotere onkruidplanten aan te pakken, je vindt het hier allemaal voor een voordelige prijs.

Het juiste gereedschap houdt voegen en borders netjes

Als je tuin weer volop tot leven komt, heb je aan het wegwerken van het onkruid tussen stenen en border nog een hele klus. Worteldoek onder je bestrating helpt al een stuk om gras en mos tussen de tegels te weren, maar rondvliegende zaadjes zullen altijd wel een plekje tussen de voegen vinden. Dus een handige tool om dit even weg te halen is altijd onmisbaar, zoals een tegelritzer of een handzaam voegkrabbertje. En wil je juist tussen de planten het onkruid verwijderen, omdat dit anders gaat woekeren, gebruik dan een drietandig handharkje waarmee je in de moeilijkste hoekjes komt. Gaat dit toch wat lastiger lastig omdat de ongewenste planten wat groter zijn of de wortels zich hardnekkiger in de grond hebben vastgezet? Gebruik dan een hak. Dit gereedschap heeft een stevig blad met een scherpe kant waarmee je de wortels stuk hakt of snijdt. Zo heb je in een mum van tijd het onkruid weggehaald en je zorgt er meteen voor dat het niet zo snel meer terug komt.

Voegenkrabbers en ander tuingereedschap voordelig bestellen bij Brico

Wil je het onkruid verwijderen helemaal grondig aanpakken en de komende tijd de bestrating van je terras of oprit helemaal mos- en grasvrij hebben, kijk dan nog even naar de andere mechanische onkruidverdelgers in onze winkel. Zo hebben we makkelijke onkruidverbranders, voegenborstels en onkruidstekers waarmee je snel het groen en mos tussen de voegen uit hebt gehaald. Al deze artikelen, en natuurlijk ook al je andere tuingereedschap om je tuin en terras netjes te houden, bestel je makkelijk en voordelig via onze site. Maar je kunt natuurlijk ook bij een van onze filialen langs gaan om je voegenkrabbers te kopen. Zo kan je weer snel en voordelig aan de slag met je tuinklus!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +200.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten