Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Onkruidgereedschap

Onkruidgereedschap

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Onkruidstekers (6)

  Merken

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

26 producten
Sorteren op:
i

Central Park onkruidsteker 32 cm

Central Park onkruidsteker 32 cm

Thuisbezorgd / Ophalen

7,

29
icon

 1. 1
 2. 2

Weinig dingen zijn zo vervelend dan een tuin overwoekerd door onkruid. Gelukkig heeft Brico ook voor dit vervelende klusje een aantal gereedschappen in huis dat je leed aanzienlijk zal verlichten. Kom snel met ons mee en ontdek onze onkruidstekers: wij garanderen je de beste stekers voor de beste prijs. Ook hebben we onkruidbranders voor de grotere klussen. Ga je alleen de voegen te lijf? Kies dan voor een voegenkrabber. Uiteraard kun je ook kiezen voor een onkruidbestrijder.

Brico onkruidstekers

Central Park, Hendrik Jan en Gardena, dat zijn de topmerken die hier onze lijst aanvoeren. Je keuze laat je afhangen van het comfort dat je zoekt en de klus die je moet klaren. Voor diepe ontworteling is bijvoorbeeld onze Central Park onkruidsteker een aanrader. Ben je vooral op zoek naar comfort, dan kunnen wij de Gardena of Hendrik Jan onkruidstekers met ergonomische handgreep uit kunststof aanbevelen. Op en top ergonomisch is dan weer onze Gardena onkruidsteker van 110 cm (zie hieronder). Hij is zo slim ontworpen dat je al je onkruid rechtopstaand kunt te lijf gaan.

Werken met een onkruidsteker

Het bovenstaande geeft je meteen ook een beter zicht op de troeven van werken met een onkruidsteker. Sommige onkruiden zijn best hardnekkig, grond kan moeilijk te doordringen zijn, wortels laten niet los. Onkruid wieden kan zo al snel erg belastend worden voor je spieren, en met name voor je rug. Onze stekers verlichten het werk aanzienlijk. Hun messen dringen eenvoudig door in de grond en verwijderen zelfs de hardnekkigste wortels, zonder dat jij daarvoor extra moeite moet doen.

Brico topper: de Gardena onkruidsteker 110 cm

Ons voorbeeld bij uitstek is hier toch wel de Gardena onkruidsteker van 110 cm. Die biedt meteen al het voordeel dat je rechtopstaand kunt wieden. Doordat je je nu niet meer over het onkruid moet buigen, ontlast je zo enorm je rugspieren. Ergonomie wordt nog verder bevorderd dankzij de slimme handgreep en de vlijmscherpe, geoctrooieerde steekmessen. Hun constellatie werd speciaal ontworpen voor deze steker en zorgt ervoor dat ook het hardnekkigste onkruid, met name de paardenbloem, zonder moeite gewied kan worden. Daarbij hoef je niet eens je handen vuil te maken. Je steekt de steker gewoonweg in de grond, keert 180 graden, verwijdert het kruid en drukt op de handige losknop. Klaar. Extra tip voor als je je gewiede grond graag weer correct ziet inwortelen: duw de aarde weer goed dicht na de verwijdering.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten