Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Hakgereedschap

Hakgereedschap

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Handbijlen (11)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

23 producten
Sorteren op:
i

Synx Tools Handbijl ERGO 600 Gram

Synx Tools Handbijl ERGO 600 Gram

Thuisbezorgd

18,

95
Neo-Tools USA Hickory - Keukenbijl/handbijl (600 gram)

15%

korting

Neo-Tools USA Hickory - Keukenbijl/handbijl (600 gram)

Thuisbezorgd

27,

09

23,

-

De beste bijl kopen voor iedere klus

Een goede bijl is onmisbaar in de gereedschapsvoorraad van een echte klusser. Je gebruikt bijlen om struiken en bomen te vellen of boomwortels door te hakken. Maar een goede bijl is ook essentieel bij het kloven van houtblokken tot aanmaakhout. De beste bijlen voor iedere hakklus vind je bij Brico. Zo vind je op brico.be kloofbijlen, hakbijlen en keukenbijlen voor ieder karwei in en om het huis, maar ook kettingzagen voor de grote klus. Of je nu op zoek bent naar een stevige bijl om grof hout te hakken of juist nauwkeurig te werk wilt gaat, bij Brico vind je zeker de bijl die past bij jouw klus.

Veilig aan de slag

Wat je ook gaat klussen, veiligheid staat voorop! Houd je gereedschap altijd buiten het bereik van kinderen. Berg de bijl na het klussen veilig op zodat je kroost er niet bij kan. Draag altijd een veiligheidsbril en stevige werkhandschoenen als je met een bijl aan de slag gaat. Alle bijlen hebben een ergonomisch vormgegeven steel. Het gereedschap is hierdoor eenvoudig te hanteren en ligt gemakkelijk in de hand. Zorg er wel altijd voor dat het hout dat je gaat hakken stevig op het hakblok ligt. Ga goed voorbereid aan de slag en je weet zeker dat je veilig werkt en de kans op schade aan je ogen, handen of rug minimaal is. Je afval kun je versnipperen in een hakselaar.

In de winkel of online kopen

In het assortiment van Brico vind je een ruime voorraad bijlen. Of je nu op zoek bent naar een stevige kloofbijl of een handige hakbijl, je vindt altijd het gereedschap van je keuze. Wil je meer weten over het werken met een bijl? Kom naar een van de winkels van Brico. De deskundige medewerkers kunnen je demonstreren hoe je veilig en professioneel kunt werken. Weet jij al met welke bijl je aan de slag wilt? Je bestelt de jouw favoriete bijl in de aanbieding eenvoudig online. Je hoeft bovendien de deur niet meer uit. Al je bestelde artikelen worden gemakkelijk bij jou thuis bezorgd.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten