Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Woondecoratie
 4. Terug naar Pictogrammen

Pictogrammen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Signalisatie (456)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Kleurfamilie

573 producten
Sorteren op:
i

Avenue letter A 10cm RVS

15%

korting

Avenue letter A 10cm RVS

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

22,

99

19,

54

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log invoor nog meer voordelen.

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 24

Decoratieve belettering kopen bij Brico/Plan-it

Wil je je huis helemaal afmaken met leuke, mooie of functionele details? Dan kun je je hart ophalen aan het assortiment woondecoratie van Brico/Plan-it. Natuurlijk vind je hier van alles om bijvoorbeeld je muren mooier te maken, maar wat dacht je van je deuren? Ook voor het verfraaien hiervan kun je bij Brico/Plan-it van alles vinden. Er zijn ook veel artikelen verkrijgbaar die een communicatieve functie hebben, zoals belettering. Hiermee kun je de naam van een persoon of bedrijf duidelijk zichtbaar maken. Ook heel leuk voor een kinderkamer! Je kunt ze gebruiken voor allerlei creatieve toepassingen, zoals het plakken van een gedicht op de muur, deur of het raam. Datzelfde geldt voor de stickers en plaatjes met symbolen, zoals 'privé', 'verboden te roken' of 'camerabewaking'. Deze zijn functioneel binnen een bedrijf, maar ook heel grappig op de deur van een kamer in je woning. Verder zijn er cijfers om bijvoorbeeld je huisnummer aan te geven. Deze stickers zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, dus kunnen ook buiten gebruikt worden. Ook voor plaatjes met 'dames' en 'heren', voor toiletten, douches of kleedkamers bijvoorbeeld, ben je bij Brico/Plan-it aan het juiste adres.

Belettering aanbrengen - wat heb je hierbij nodig?

Ga je plakletters of -cijfers bevestigen op de muren? Of plaatjes op de deuren? De meeste van de belettering van Brico/Plan-it is zelfklevend en daarom eenvoudig aan te brengen. Wel is het belangrijk dat je de ondergrond eerst goed schoon en droog maakt, zodat de kleefkracht niet vermindert door stof, vocht of vuil. Gebruik hiervoor een sopje met allesreiniger en een zachte doek. Verwijder restjes lijm van oude stickers met stickeroplosser. Draag voor de zekerheid handschoenen om je handen te beschermen. Ga je een regel tekst plakken, of meerdere cijfers, en wil je deze mooi recht op de muur krijgen? Dan kun je gebruik maken van een waterpas. Maak eventueel een dun lijntje met potlood waar je langs kunt plakken. Vergeet dit naderhand niet weer uit te gummen!

Belettering aanbrengen - enkele tips

Maak de ondergrond waarop je gaat plakken eerst goed schoon en zorg dat deze helemaal droog is voordat je begint. Anders kan de letter of het plaatje gaan schuiven of loslaten. Meet goed uit waar de sticker of het plaatje moet komen voordat je begint. Deze plakt vaak een tweede keer al minder goed.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten