1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Woondecoratie
 4. Terug naar Pictogrammen
 5. Terug naar Signalisatie

Signalisatie

Filteren

Sorteren op:

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Gewicht

  Toepassing

  Vorm

  Weerbestendig

  Materiaal

  Bevestiging/aanbreng methode

  Werkbreedte
  i

  Kleur

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Type materiaal

515 producten
Sorteren op:

Pickup sticker Verboden te parkeren 10x10cm

Pickup sticker Verboden te parkeren 10x10cm

Signalisatie

2,

39

Signalisatie kopen bij Brico/Plan-it

In vele situaties wil je niet dat er bepaalde handelingen worden verricht. Je kan hierbij denken aan bijvoorbeeld openbare gelegenheden die voor iedereen toegankelijk zijn waar je niet wilt dat mensen daar roken. Je kan niet constant rondlopen om dit per persoon aan te geven. Daarom is het handig als er duidelijk wordt aangegeven dat het roken verboden is. Dit kan je doen met duidelijke signalisatie. Ook voor andere situaties zijn pictogrammen toe te passen bijvoorbeeld als je wilt aangeven dat je gebruik maakt van camerabeveiliging of van elektronische beveiliging. Met de pictogrammen van Brico/Plan-it kan je dit soort situaties duidelijk aangeven. Deze stickers en bordjes zijn makkelijk te bevestigen en zijn duidelijk zodat iedereen de boodschap die erop staat begrijpt.

Pictogrammen van Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it heb je de keuze uit diverse soorten pictogrammen die aangegeven staan op bordjes en stickers. De stickers zijn makkelijk te bevestigen en blijven goed plakken, zonder dat de onderliggende laag verf bevestigd raakt als de sticker wordt verwijderd. De bordjes zijn makkelijk te bevestigen op houten constructies zoals deuren. De bordjes uit de collectie zijn gemaakt van stevige materialen waardoor deze een lange tijd meegaan zonder dat ze de boodschap die erop staat geprint verliezen. Ditzelfde geldt voor de stickers die niet verbleken in de zon of waarvan op den duur de boodschap vervaagd. Op deze manier kan je er altijd op bouwen dat het bericht duidelijk zichtbaar blijft voor iedereen. Mocht het zijn dat je de stickers in de toekomst wilt verwijderen, dan kan het zijn dat er een beetje lijm achterblijft op de oppervlakte. Dit kan je op een makkelijke manier reinigen met HG stickeroplosser 300ml. Maak ook meteen duidelijk wat je bedoelt met de duidelijke en goedkope signalisatie van Brico/Plan-it.

Pictogrammen bekijken en kopen

De signalisatie is nu verkrijgbaar in onze webshop waar je gemakkelijk en snel online je bestelling kan plaatsen en ervan uit kan gaan dat deze op zo spoedig mogelijk termijn bij je thuis geleverd zal worden. Wil je de pictogrammen liever nog eerst bekijken in de winkel? Dan kan dat natuurlijk ook altijd. Onze ervaren medewerkers kunnen je dan gelijk voorzien van goed advies over het gebruik van de stickers en de bordjes uit de collectie zodat je precies weet voor welk type pictogram je moet kiezen uit de collectie.