Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Tuin, terras & buitenleven
 3. Terug naar Tuingereedschap
 4. Terug naar Stelen voor tuingereedschap

Stelen voor tuingereedschap

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  Kleurfamilie

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Materiaal

41 producten
Sorteren op:
i

Wolf-Garten steel ‘ZMAD’ aluminium 85 cm

15%

korting

Wolf-Garten steel ‘ZMAD’ aluminium 85 cm

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

19,

99

16,

99
icon

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

 1. 1
 2. 2

Bijlen, spaden, rieken, borstels... Zonder een goede steel schiet je in de tuin al snel je doel voorbij. Inspanningen minimaliseren en rendement maximaliseren, dat is dan ook waar het op deze pagina allemaal om draait. Onze verzameling stelen verlicht elke klus: van spitten tot snijden, van bezemen tot harken. Benieuwd naar de bijhorende gereedschappen? Surf dan snel naar onze pagina tuingereedschap.

Brico stelen

Topmerken zoals Gardena en Hendrik Jan geven de toon aan in onze collectie. Onze stelen passen daarbij uiteraard vaak bij de specifieke gereedschappen van de betreffende fabrikanten. In ons assortiment vind je verder een steel voor elk werktuig: van bezems tot rieken, harken, spaden, borstels en nog eens zoveel meer. Maar ook voor multifunctionele varianten kun je op deze pagina terecht, zoals bij de Gardena Combisystem steel. Dat is een telescopische steel die past op alle kleine Combisystem gereedschappen. Zo kun je zelfs de meest belastende klussen rechtstaand uitvoeren. Tot slot voorzien we hier ook een aantal stelen dat je reinigingsopdrachten aanzienlijk vereenvoudigt, zoals de Cleansystem watersteel van Gardena.

Een Brico steel gebruiken

Dat is meestal zo simpel als je steel in je gereedschap draaien of klikken. Onze fabrikanten besteden dan ook veel tijd en aandacht aan de creatie van gebruiksklare en -vriendelijke systemen. Een goed voorbeeld is het al vermelde Combisystem van Gardena: de steel past probleemloos op elk Combisystem gereedschap. Voor andere systemen, zoals de Hendrik Jan steel voor keukenbijlen, doe je er goed aan een extra accessoire in te schakelen. In dit geval is dat de houten wig met ringspie, die de steel onder hoge druk kan plaatsen, zodat hij goed en wel in het steelgat schiet.

Brico topper: Gardena water telescoopsteel

Deze slimme steel is niet alleen licht, maar ook stevig en veelzijdig. Veel heeft hij daarbij te danken aan zijn basisstof, aluminium. De steel is telescopisch en kan zo eenvoudig aan elke context worden aangepast, tot op een maximale werkhoogte van 5 meter. Hij kan worden toegepast op alle Cleansystem gereedschappen. De gebruikte hoeveelheid water en de waterdruk kun je dan meteen ook eenvoudig regelen via de steel. Indien gewenst kun je de watertoevoer zo ook vergrendelen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten