Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Klemmen
 5. Terug naar Lijmklemmen

Lijmklemmen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal

53 producten
Sorteren op:
i

Baseline lijmklemmenset 200x50mm – 2 stuks

Baseline lijmklemmenset 200x50mm – 2 stuks

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

7,

49
icon

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Lijmklemmen kopen bij Brico/Plan-it

Lijmklemmen worden ook wel lijmtangen genoemd. Het is een praktisch handgereedschap, waarmee je twee voorwerpen aan elkaar kunt lijmen. Lijm heeft even tijd nodig om goed op te drogen. Met een klem zorg je ervoor dat de lijm goed opdroogt en daarbij een muurvaste verbinding maakt. Zonder lijmklem zou je de twee voorwerpen handmatig tegen elkaar aan moeten drukken. Dat kost tijd en je moet gedurende die tijd een bepaalde druk uitoefenen om de objecten goed aan elkaar te verbinden. Een lijmklem neemt je dit klusje letterlijk uit handen. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige lijmklemmen van diverse afmetingen voor het lijmen van de meest uiteenlopende objecten.

Soorten lijmklemmen

Lijmen is een heel precies klusje. Goed gereedschap, zoals het gebruik van een lijmklem, zorgt dat je na het zagen, schaven of frezen van onderdelen een perfecte verbinding maakt. Het meest wordt de klembeugel gebruikt. Deze is verkrijgbaar in vele afmetingen. Hij wordt bijvoorbeeld, enkel of in combinatie met meerdere klemmen, gebruikt bij het werken aan een brede plank of meerdere planken te klemmen bij het lijmen. Soms heb je maar één hand beschikbaar om een klem aan te brengen. De andere hand heb je nodig om het werkstuk vast te houden. De eenhand lijmklem van Brico/Plan-it is daarbij een handig hulpmiddel. De eenhand lijmklem is uiteraard in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Voor speciale vormen kun je bij Brico/Plan-it verschillende soorten snelklemtangen kopen. Kleine en grote objecten kunnen gelijmd worden met het brede assortiment lijmklemmen van Brico/Plan-it.

Gebruik lijmklemmen

Breng de klemmen zo snel mogelijk na het aanbrengen van de lijm aan. Dit gaat vlotter als je alles wat je daarbij nodig hebt van tevoren hebt klaargelegd. Gebruik genoeg klemmen en de juiste klemmen, wees er niet te zuinig mee. Zo zijn er ratelklemmen, bankschroeven en veerklemmen.  Is het werkstuk eenmaal geklemd, heb dan geduld en haal de klemmen niet te snel van het werkstuk af. Geef lijm voldoende tijd om te drogen. Bij Praxis koop je lijmklemmen van diverse groottes, afmetingen en vormen. Bekijk onze collectie lijmklemmen op onze website of laat je door een van onze medewerkers adviseren in een Brico/Plan-it winkel. Ook voor de lijm kom je voordelig uit bij Brico/Plan-it.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten