Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Volume
 • Materiaal
 • De beste prijzen
 • Lengte
22 producten

Baseline lijmklemmenset 200x50mm – 2 stuks
Baseline lijmklemmenset 200x50mm – 2 stuks
Lijmklemmen
Wolfcraft lijmklem EHZ PRO 65-150
Wolfcraft lijmklem EHZ PRO 65-150
Eenhand lijmklemmen
Sencys lijstenspanner 4m
Sencys lijstenspanner 4m
Lijmklemmen
Sencys lijmklem 300x80mm
Sencys lijmklem 300x80mm
Lijmklemmen
Baseline lijmklem 300x80mm
Baseline lijmklem 300x80mm
Lijmklemmen
Baseline lijmklemmenset 100mm – 2 stuks
Baseline lijmklemmenset 100mm – 2 stuks
Lijmklemmen

  Lijmklemmen kopen bij Brico/Plan-it

  Lijmklemmen worden ook wel lijmtangen genoemd. Het is een praktisch handgereedschap, waarmee je twee voorwerpen aan elkaar kunt lijmen. Lijm heeft even tijd nodig om goed op te drogen. Met een klem zorg je ervoor dat de lijm goed opdroogt en daarbij een muurvaste verbinding maakt. Zonder lijmklem zou je de twee voorwerpen handmatig tegen elkaar aan moeten drukken. Dat kost tijd en je moet gedurende die tijd een bepaalde druk uitoefenen om de objecten goed aan elkaar te verbinden. Een lijmklem neemt je dit klusje letterlijk uit handen. Bij Brico/Plan-it koop je voordelige lijmklemmen van diverse afmetingen voor het lijmen van de meest uiteenlopende objecten.

  Soorten lijmklemmen

  Lijmen is een heel precies klusje. Goed gereedschap, zoals het gebruik van een lijmklem, zorgt dat je na het zagen, schaven of frezen van onderdelen een perfecte verbinding maakt. Het meest wordt de klembeugel gebruikt. Deze is verkrijgbaar in vele afmetingen. Hij wordt bijvoorbeeld, enkel of in combinatie met meerdere klemmen, gebruikt bij het werken aan een brede plank of meerdere planken te klemmen bij het lijmen. Soms heb je maar één hand beschikbaar om een klem aan te brengen. De andere hand heb je nodig om het werkstuk vast te houden. De eenhand lijmklem van Brico/Plan-it is daarbij een handig hulpmiddel. De eenhand lijmklem is uiteraard in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Voor speciale vormen kun je bij Brico/Plan-it verschillende soorten snelklemtangen kopen. Kleine en grote objecten kunnen gelijmd worden met het brede assortiment lijmklemmen van Brico/Plan-it.

  Gebruik lijmklemmen

  Breng de klemmen zo snel mogelijk na het aanbrengen van de lijm aan. Dit gaat vlotter als je alles wat je daarbij nodig hebt van tevoren hebt klaargelegd. Gebruik genoeg klemmen en de juiste klemmen, wees er niet te zuinig mee. Zo zijn er ratelklemmen, bankschroeven en veerklemmen.  Is het werkstuk eenmaal geklemd, heb dan geduld en haal de klemmen niet te snel van het werkstuk af. Geef lijm voldoende tijd om te drogen. Bij Praxis koop je lijmklemmen van diverse groottes, afmetingen en vormen. Bekijk onze collectie lijmklemmen op onze website of laat je door een van onze medewerkers adviseren in een Brico/Plan-it winkel. Ook voor de lijm kom je voordelig uit bij Brico/Plan-it.