Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Klemmen

Klemmen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Lijmklemmen (53)

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal

  Volume

  Draaibaar

  Kleurfamilie

  Gewicht

104 producten
Sorteren op:
i

Baseline lijmklemmenset 100mm – 2 stuks

Baseline lijmklemmenset 100mm – 2 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

6,

79

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Klemmen kopen bij Brico/Plan-it

Ga je (hout) lijmen, dan heb je natuurlijk de juiste klemmen nodig. Je zaag- of ander werk mag nog zo precies zijn, zonder de juiste klemmen zal je eindresultaat te lijden krijgen en onnauwkeurig worden. Gelukkig voorziet Brico/Plan-it op deze pagina een rijk en kwaliteitsvol assortiment van de beste klemmen voor al je lijmwerken en aanverwanten. Je kiest uit een volledige overzicht en bestelt meteen online. De beste klemmen aan de beste prijzen? Die vind je bij Brico/Plan-it.

De Brico/Plan-it klemmen

Bankschroeven, C-klemmen, lijmklemmen, ratelklemmen en veerklemmen: Brico/Plan-it biedt je op deze pagina een haast volledig assortiment van klemmen aan. Wij doen daarvoor een beroep op topmerken zoals Bahco, Baseline, Ironside en Sencys. Met name de Sencys klemmen zijn bij ons altijd een goede koop: je krijgt er immers sowieso 10 jaar garantie op. Bijzonder is voorts onze bankschroef van Rapid. Zij verschijnt in verschillende versies met breedtes tussen 80 en 125 mm. De schroef is gemaakt uit smeedbaar gietijzer en werd gelakt. De geharde stalen bekkens zijn verwisselbaar en werden gekarteld voor een superieure grip. Ben je toch niet op zoek naar klemmen, maar naar ander gereedschap en installatiemateriaal? Ga dan zeker eens langs in de betreffende sectie. Bij het handgereedschap vind je daar immers alle manuele tools die wij aanbieden, waaronder hamers.

Je Brico/Plan-it klem gebruiken

Weinig hulpmiddelen worden vaker over het hoofd gezien dan de klem. Toch zijn net deze instrumenten even vaak bepalend voor het eindresultaat van je klus, zeker wanneer het op lijmwerken aankomt. Zo zijn lijmklemmen bijvoorbeeld cruciaal voor het finaliseren van houtverbindingen, ongeacht hoe nauwkeurig je ook mag gefreesd, geschaafd of gezaagd hebben. Bovendien kunnen klemmen (tangen) je niet enkel helpen bij het verlijmen, maar ook bij andere montagewerken of gewoon bij het verzagen. Hier laten zij je namelijk veiliger en sneller werken. Verder moet je natuurlijk ervoor zorgen dat je de juiste klem gebruikt voor de juiste klus. Zo is de lijmtang bijvoorbeeld geschikt voor het verlijmen van hout en geeft een klem met dubbele klauw je de nodige kracht om hoeken te lijmen. Een ratelklem is dan weer geschikt voor kleine werken en geeft je de handigheid van een kitspuit. Extra tip: maak je klem altijd goed schoon onmiddellijk na het gebruik, want uitgeharde lijm is moeilijk te verwijderen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten