Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Schuurmachines
 5. Terug naar Bandschuurmachines

Bandschuurmachines

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Type stofafzuiging

  Vermogen (in Watt)

11 producten
Sorteren op:
i

Bosch bandschuurmachine PBS75A 710W

10%

korting

Bosch bandschuurmachine PBS75A 710W

Thuisbezorgd / Ophalen

149,

-

134,

-
Xceed bandschuurmachine EX800SB1 800W

Xceed bandschuurmachine EX800SB1 800W

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

69,

99

Kracht is misschien wel de grootste toef van de bandenschuurmachine. Waar zijn collega's verstek moeten laten gaan, komt hij in actie. Brico/Plan-it voorziet hieronder een uitgelezen aanbod van de beste bandschuurmachines aan de beste prijzen. Maak snel je keuze en bestel je bandschuurmachine vandaag nog bij Brico/Plan-it.

De Brico/Plan-it bandschuurmachines

Ben je op zoek naar een ander type schuurmachine zoals vlakschuurmachines of excentrische schuurmachines, dan verwijzen we je graag door naar ons gereedschap en installatiemateriaal en ons elektrisch gereedschap. In de sectie schuurmachines vind je daar alle mogelijke types en soorten toestellen. Op deze pagina presenteren wij ondertussen bandschuurmachines van topmerken zoals Bosch, Black & Decker, Ferm, Hitachi, Rockwell en Xceed. Van dit laatste merk hebben wij bijvoorbeeld de EX800SB1 in huis, die uiterst geschikt is voor incidenteel gebruik. Dit toestel is meteen ook het bewijs dat een prima bandschuurmachine niet duur hoeft te zijn. Aan de andere kant van het spectrum biedt Brico/Plan-it je onder andere de Hitachi SB10V2 aan. Zijn krachtige motor kan verschillende snelheden aan. De aandrijfriem is van uitstekende kwaliteit en een aantal toebehoren (zoals de linkse stofzak, de transparante kap en de zachte handgreep) maakt van deze machine een toonbeeld van precisie en gebruiksgemak.

Je Brico/Plan-it bandschuurmachine gebruiken

Waar de schaaf en de zaag tekortschieten en de vlakschuurmachine overdrijft, daar kun je best de bandschuurmachine inschakelen. Dit toestel is zo'n tien keer sneller dan de vlakschuurmachine en heeft (relatief) krachtige motoren vanaf 500 Watt. De schuurdiepte kan daarbij erg nauwkeurig worden ingesteld en vaak wordt ook de mogelijkheid geboden om stationair te werken, hetgeen de gebruiksopties nog vergroot. Ondertussen voorkom je krassen en schuurfouten, doordat de band altijd in dezelfde richting loopt: je schuurt dus altijd in de richting van de houtnerf.

Een aantal tips

Schakel de machine in voor je hem op het werkstuk zet en schakel hem uit nadat je hem van het oppervlak hebt verwijderd. Het uitoefenen van te veel druk geeft een minder glad einderesultaat en is onnodig vermoeiend. Met de bandloop-knop, die zich meestal aan de voorzijde van de machine bevindt, kun je de band altijd in de juiste positie houden. Zit je nog met vragen over het gebruik van je bandschuurmachine? Aarzel niet om onze specialisten aan te spreken.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten