Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Energiebron aangedreven gereedschap
 • Vermogen (in Watt)
 • Aantal accu's/batterijen bijgeleverd
  Accu gedreven machines geleverd zonder batterijen zijn zogeheten "bare tools" en maken deel uit van een concept. Gebruik 1 batterij voor meerdere machines en bespaar. Dat is beter voor het milieu en voor je portemonnee.

  Machines met een snoer hebben geen batterij.
 • Type stofafzuiging
 • De beste prijzen
 • Aankoopmogelijkheden
12 producten

Ferm bandschuurmachine BSM1024 900W
Alleen online
Ferm bandschuurmachine BSM1024 900W
Bandschuurmachines
Xceed bandschuurmachine 'EX800SB1' 800W
Xceed bandschuurmachine 'EX800SB1' 800W
Bandschuurmachines
Einhell schijf- en bandschuurmachine TC-US380 380W
Alleen online
Einhell schijf- en bandschuurmachine TC-US380 380W
Bandschuurmachines
Ferm bandschuurmachine EFM1001 400W
Alleen online
Ferm bandschuurmachine EFM1001 400W
Bandschuurmachines
Hikoki bandschuurmachine SB8V2WAZ 1020W
Op bestelling
Hikoki bandschuurmachine SB8V2WAZ 1020W
Bandschuurmachines

  Kracht is misschien wel de grootste toef van de bandenschuurmachine. Waar zijn collega's verstek moeten laten gaan, komt hij in actie. Brico/Plan-it voorziet hieronder een uitgelezen aanbod van de beste bandschuurmachines aan de beste prijzen. Maak snel je keuze en bestel je bandschuurmachine vandaag nog bij Brico/Plan-it.

  De Brico/Plan-it bandschuurmachines

  Ben je op zoek naar een ander type schuurmachine zoals vlakschuurmachines of excentrische schuurmachines, dan verwijzen we je graag door naar ons gereedschap en installatiemateriaal en ons elektrisch gereedschap. In de sectie schuurmachines vind je daar alle mogelijke types en soorten toestellen. Op deze pagina presenteren wij ondertussen bandschuurmachines van topmerken zoals Bosch, Black & Decker, Ferm, Hitachi, Rockwell en Xceed. Van dit laatste merk hebben wij bijvoorbeeld de EX800SB1 in huis, die uiterst geschikt is voor incidenteel gebruik. Dit toestel is meteen ook het bewijs dat een prima bandschuurmachine niet duur hoeft te zijn. Aan de andere kant van het spectrum biedt Brico/Plan-it je onder andere de Hitachi SB10V2 aan. Zijn krachtige motor kan verschillende snelheden aan. De aandrijfriem is van uitstekende kwaliteit en een aantal toebehoren (zoals de linkse stofzak, de transparante kap en de zachte handgreep) maakt van deze machine een toonbeeld van precisie en gebruiksgemak.

  Je Brico/Plan-it bandschuurmachine gebruiken

  Waar de schaaf en de zaag tekortschieten en de vlakschuurmachine overdrijft, daar kun je best de bandschuurmachine inschakelen. Dit toestel is zo'n tien keer sneller dan de vlakschuurmachine en heeft (relatief) krachtige motoren vanaf 500 Watt. De schuurdiepte kan daarbij erg nauwkeurig worden ingesteld en vaak wordt ook de mogelijkheid geboden om stationair te werken, hetgeen de gebruiksopties nog vergroot. Ondertussen voorkom je krassen en schuurfouten, doordat de band altijd in dezelfde richting loopt: je schuurt dus altijd in de richting van de houtnerf.

  Een aantal tips

  Schakel de machine in voor je hem op het werkstuk zet en schakel hem uit nadat je hem van het oppervlak hebt verwijderd. Het uitoefenen van te veel druk geeft een minder glad einderesultaat en is onnodig vermoeiend. Met de bandloop-knop, die zich meestal aan de voorzijde van de machine bevindt, kun je de band altijd in de juiste positie houden. Zit je nog met vragen over het gebruik van je bandschuurmachine? Aarzel niet om onze specialisten aan te spreken.