1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Raamdecoratie & gordijnen
 4. Terug naar Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Mate van verduistering

  Breedte (cm)

  Materiaal

  Afwerking

  Bediening

  Bedieningsmethode

  Geschikt voor type raam

  Bevestiging/aanbreng methode

22 producten
Sorteren op:

Decosol 2114 vouwgordijn lichtdoorlatend zand 120x180cm

Decosol 2114 vouwgordijn lichtdoorlatend zand 120x180cm

Vouwgordijnen

82,

99

Vouwgordijnen maken jouw ramen af

Wil je een mooi vouwgordijn voor jouw raam? Vouwgordijnen geven een gezellige sfeer aan de ruimte waarin ze worden gebruikt. En natuurlijk zijn ze functioneel. Wist je dat je ook bij deze gordijnen verschillende soorten hebt? Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor verduisterende vouwgordijnen, handig voor de ramen in de slaapkamers. Of voor lichtdoorlatende voor de ramen waar je alleen geen inkijk wilt. En natuurlijk hebben we heel veel verschillende kleuren en maten vouwgordijnen voor je. Die vind je bij Brico/Plan-it niet alleen in onze winkels, maar ook online. Zodat je in alle rust van achter je computer de verschillende vouwgordijnen kunt bekijken en vergelijken.

Jouw vouwgordijnen online kopen bij Brico/Plan-it

Heb je de vouwgordijnen, die je wilt, gevonden op onze website? Heb je goed opgemeten welke maten je nodig hebt voor je verschillende ramen? Dan kun je bij Brico/Plan-it heel gemakkelijk online kopen wat je wilt hebben. Fijn, wanneer we net een leuke kortingsactie of aanbieding voor gordijnen en vouwgordijnen hebben bijvoorbeeld, want daar profiteer je met online kopen natuurlijk gelijk van. En ook handig, want we bezorgen je online aankopen netjes bij je thuis.

De juiste maat voor jouw vouwgordijnen bepalen

Bij verschillende raambekleding moet je rekening houden met verschillende overlap van de stof over je kozijn. Bij vouwgordijnen is dat niet zo lastig: wanneer je wilt dat je gordijn binnen het kozijn valt, kies je exact de maat, die aan de binnenkant van je kozijn past. En wanneer je wilt dat je vouwgordijn aan beide kanten wat over je muur valt, dan kies je een maat die precies zo groot is als jij dat wilt. Natuurlijk kunnen we ook helpen met het bepalen van de juiste maat vouwgordijnen en andere raambekleding. Kom gewoon even naar de winkel, dan beantwoorden we je vragen en leggen je precies uit hoe je de juiste maat kiest.