Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN
Gordijnen & raamdecoratie voor iedere sfeer en iedere ruimte

Raamdecoratie en raambekleding heeft niet alleen de nuttige functie om het licht buiten te houden of om je privacy te creëren, mooie gordijnen zorgen ook voor een gezellige sfeer in huis. Wil je graag overdag ook de inkijk voorkomen met raamfolie? Heb je verduisteringsgordijnen voor je dakraam nodig? Of wil je jouw kamer helemaal afmaken met een rolgordijn met een kant en klaar gordijn aan een roede samen? Doe eenvoudig veel inspiratie op op onze de site. En heb je de (rol)gordijnen gevonden die je zoekt? Je kunt ze bij ons onmiddellijk online bestellen!

Jouw gordijnen & raamdecoratie éénvoudig online bestellen

Bij ons heb je de mogelijkheid alle raamdecoratie en raambekleding online te bekijken en te kopen. Daarmee zorgen we niet alleen dat je niet loopt te slepen met alles wat je nodig hebt voor je ramen. Maar ook dat je veel eenvoudiger ons assortiment kunt vergelijken met jouw sfeer thuis. Bekijk meteen ook of we online mooie aanbiedingen voor je hebben.

Ophangmateriaal voor gordijnen

Om je gordijnen goed op te hangen, hebben we verschillende systemen voor je. Kies je voor een gordijn met gordijnhaken? Dan heb je een rail nodig. Je kunt niet alleen de kaarsrechte rails kopen, maar ook verschillende gordijnbochten om je raambekleding gemakkelijk precies te hangen zoals jij dat wilt. Heb je kant en klare overgordijnen op het oog? Vaak zijn dat ringgordijnen of lussengordijnen. Je hangt ze aan een van de vele gordijnroedes die we voor je hebben. En om de gordijnroede helemaal af te maken, kies je mooie gordijnsteunen en leuke gordijnknoppen. Wil je graag een roede combineren met gordijnen met gordijnhaakjes? Dat kan ook. Daar hebben we gordijnringen voor.

Rolgordijnen voor iedere kamer in huis

Iedereen wil het, maar niet elk rolgordijn kan het aanbieden: wil je in het donker slapen met goed verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer? Wist je dat er naast de bekende merk Velux voor dakramen ook speciale gordijnen zijn voor draai-kiepramen en kantelramen? Zo maak je jouw jouw kamer netjes af met de juiste raambekleding. En je kunt bij ons natuurlijk kiezen uit heel veel verschillende kleuren effen of patroon gordijnen, structuren en prints. Zo vind je gemakkelijk het rolgordijn dat jij wilt hebben, ook online!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten