Gardena 3-in-1 voegenkrabber Combisystem Patio Cleaner

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
KrabbersGardena producten
  • Hoogwaardig roestvrijstalen mes
  • Ideaal voor smalle en brede voegen
  • Slijtvaste metalen borstelharen speciaal voor mossen
  • Uitwisselbaar met alle Gardena Combisystem-stelen

Toon specificaties
Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:
KrabbersGardena producten

Wat zijn de specificaties?

Vind je het verwijderen van onkruid en mossen in de tuin, op paden, opritten of op het terras vervelend en vermoeiend? De Gardena 3-in-1 voegenkrabber Combisystem Patio is de innovatieve, gemakkelijke en veelzijdige manier om onkruid te verwijderen, die ook zacht is voor de flora en fauna van jouw tuin.

Drie functies worden gecombineerd in één stuk gereedschap: een dun en robuust roestvrijstalen mes maakt grondig gebruik mogelijk bij nauwe kieren tussen strak passende straatstenen op het terras of in de voortuin. Maar onkruid en mossen komen natuurlijk ook voor in bredere voegen. Dan komt de driehoekig gebogen RVS-beugel van pas. De derde functie van de voegenkrabber is de metalen borstel. Dit is speciaal ontworpen voor het verwijderen van mos en het opvegen van opgehoopte mos resten.

De methode van puur mechanische onkruidverwijdering is niet alleen goed ontworpen, maar ook bijzonder milieuvriendelijk. De 3-in-1 voegenkrabber kan worden gecombineerd met alle verkrijgbare Combisystem-stelen van Gardena. Met dit handige combinatiegereedschap kunnen de roestvrijstalen beugel en het dunne roestvrijstalen mes gemakkelijk worden vervangen als ze na jarenlang gebruik versleten zijn.

EAN: 4078500052191

Gemakkelijk thuisbezorgd
 

Anderen kochten ook