De webshop van Brico

Brico.be, de online bestemming voor elke Maker

Wil je iets maken? Dan is Brico.be de eerste halte.

 

null

+35.000 producten kan je online terugvinden binnen 5 verschillende pijlers. 'Bouwmateriaal', 'Decoratie', 'Installatiemateriaal', 'Tuin & buitenleven' en tot slot ook 'Badkamer, keuken & wonen'.

Een groot deel van het assortiment is beschikbaar voor levering aan huis. Je kan er ook voor kiezen om je producten gratis klaar te laten leggen en af te halen in de winkel met onze service "Reserve & Go".

Populaire categorieën: Tegels, laminaat en parket, verf en accessoires, tuinmeubelen, verlichtingairco en verwarming, elektrisch handgereedschap, gras- en zitmaaiers.

Populaire producten: Tuinhuizen, WC-packs, Tuintafels, Tuinschermen, Accuboor- en schroefmachines, LED-lampen

 

Verf, laminaat en decoratie

Alles om je interieur in een nieuw kleedje te steken

 

verf laminaat en deco.JPG

Wil je je interieur een nieuwe look geven? Dat kan op verschillende manieren. Begin je bij de vloer? We hebben een ruim aanbod laminaat, parket en vloertegels. De muren en plafonds kan je onder handen nemen door middel van verf of behangpapier. Wil je een sierlijke hanglamp om je woonkamer te upgraden of heb je gewoon een nieuwe spaarlamp of LED-lamp nodig? En dan zijn er nog de gordijnen, die een subtiele invloed kunnen uitoefenen op een leefruimte. Al deze producten en nog veel meer vind je in de categorie Verf, laminaat en decoratie

 

Gereedschap en installatiemateriaal

Alles voor de technisch aangelegde doe-het-zelver

 

installatie.JPG

Ben je bezig met een klus waar je goed gereedschap en installatiemateriaal voor nodig hebt? Wil je beveiliging aanleggen bij jou thuis? Ga je alle elektriciteit vernieuwen? Heb je een handige opslag nodig waarin je al je handgereedschap of ijzerwaren netjes kwijt kunt? Ben je bezig met een groot klusproject en zou goede werkkleding en veiligheidskleding eigenlijk geen kwaad kunnen? Wij verkopen alles wat je nodig hebt op het gebied van gereedschap en installatiemateriaal

 

Tuin en buitenleven

Alles om je tuin doorheen alle seizoenen te loodsen

 

tuin en buitenleven.JPG

Het hele jaar door plezier beleven aan je tuin? Met het tuin en buitenleven assortiment van Brico haal je het woongenot van binnen naar buiten. Wij hebben alles in huis om van jouw tuin een sfeervol stekje te maken, waar het hele gezin van kan genieten! Laat je inspireren door ons veelzijdige aanbod van loungesetsterrasverwarmingtuindecoratietuinmeubelen,
zwembadenBBQ's en nog veel meer.

Het is ook mogelijk om materiaal te huren.

 

Badkamer, keuken en wonen

Alles voor je badkamer en keuken. Of voorzie je huis van verwarming

 

keuken, badkamer en wonen.JPG

Of je nu een nieuw huis hebt gekocht of je huidige huis wilt renoveren: met de producten van Brico/Plan-it wordt elke klus een succes! Wij hebben alles in huis om jouw woning om te toveren in een klein paleis. Wil je eindelijk eens die oude keuken vervangen? Kan jouw badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Of wil je het gewoon nog gezelliger maken in huis met wat leuke badkamermeubels? Hoe klein of groot het project ook is; samen met Brico wordt klussen weer leuk!

 

Wij zijn er voor de Makers

Brico steunt je bij alle projecten, klein en groot

 

voor de makers.jpg

 Brico wil er zijn voor alle makers. Of je nu een heel groot project wil maken, zoals de renovatie van je huis of net iets heel klein, zoals het vervangen van een lamp. Voor al deze 'Makers' staat Brico paraat met raad en daad.

Heb je een vraag over een bepaald onderwerp? Dan kan je een Persoonlijke Winkelafspraak in één van onze winkels maken. Kies een onderwerp, een winkel en prik een tijdstip vast voor advies op jouw maat.

Wil je de kneepjes van het vak leren van een professional? Schrijf je dan in voor een MaakWorkshop. Er zijn lessen over diverse onderwerpen over heel het land.