De juiste isolatie om energie en geld te besparen

Je huis isoleren is een hele verstandige investering. Niet alleen zorg je met goede isolatie dat je het milieu veel minder belast, minder energie verbruiken levert je ook nog eens veel minder kosten op. Geen wonder dat veel mensen ervoor kiezen om iets aan de isolatie van hun huis te doen. Heb je geluid en warmte isolatieplaten nodig? Ben je bezig met een grondige isolatie waar je glaswol voor gebruikt? Of ga je aan de slag met isolatieschuim? Wij hebben de juiste isolatie voor je staan. En niet alleen in de winkel! 

Verschillende soorten isolatie online kopen

Op onze website vind je al de soorten isolatiemateriaal die we voor je hebben. En deze kun je ook online bij ons kopen. Dat is niet alleen handig omdat je op die manier de juiste rollen glaswol of het goede isolatieschuim kunt bestellen, maar ook omdat je jezelf heel veel gesleur met onhandige pakken isolatiemateriaal bespaart. 

Warmte-isolatie en geluidsisolatie

Niet alleen voor warmte is het handig om je huis te isoleren. Ook geluidsisolatie is een slimme keuze. Bijvoorbeeld wanneer je te maken hebt met onderburen, is het isoleren van je vloer een must. Vooral als je kiest voor een harde vloer, of bijvoorbeeld intensief een muziekinstrument bespeelt, is het slim om je te laten informeren over hoe je geluidsoverlast voorkomt door de juiste geluidsisolatie. Welke isolerend ondervloer is geschikt? En welke geluidsisolatieplaten zijn het beste voor jou? Wil je advies over geluidsisolatie? Of heb je vragen over hoe je het handigste een isolatieklus aanplakt? Kom eens langs in een van onze winkels. Onze medewerkers kunnen al je vragen over isolatie beantwoorden. En je advies geven over de juiste (vloer)isolatie om geluidsoverlast te voorkomen.