Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Afstandschroeven

Afstandschroeven

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Merken

  Verkocht door

3 producten
Sorteren op:
i

Sencys afstandschroef 'Torx' 6 x 80mm -2 stuks

Sencys afstandschroef 'Torx' 6 x 80mm -2 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

2,

39

Afstandschroeven kopen bij Brico/Plan-it

Afstandschroeven worden gebruikt voor het bevestigen van deuren, raamkozijnen, plafondmontage en isolatiematerialen. Een afstandschroef laat zich 100 procent nauwkeurig in hout of steen monteren. Je kunt afstandschroeven ook gebruiken voor het plaatsen en afstellen van een keuken. Afstandschroeven zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bij Brico/Plan-it koop je voordelig je afstandschroeven van hoge kwaliteit.

Voordelen afstandschroeven

Het gebruik van afstandschroeven levert voordeel op. Met een afstandschroef kun je twee bouwdelen spanningsvrij en stevig met een zekere tussenruimte aan elkaar bevestigen. De tussenruimte hoeft niet worden opgevuld, vanwege het uitblijven van spanningen of vervormingen in het te bevestigen deel. Dit maakt de afstandschroef de ideale bevestigingsoplossing voor onderconstructies aan wanden en gevels, montage van kozijnen en het ophangen van een plafond. Het gebruik van de afstandschroef is daarmee tijdbesparend en materiaalbesparend. De afstandschroef wordt ook gebruikt voor de bevestiging van een stelling, zoals kasten, bed of ander object tegen een muur aan als er ruimte tussen het voorwerp en de muur ontstaat, veroorzaakt door bijvoorbeeld een plint. Met afstandschroeven realiseer je een nette afwerking, ook onder hoeken tot 45 graden. Gebruik bij een 6 mm afstandsschroef een plug van 8 x 60 en boor de bevestiging voor (8 mm). De te overbruggen afstand bepaalt de maat van de te gebruiken afstandsschroef. Brico/Plan-it verkoopt afstandschroeven in diverse maten.

Goedkope afstandschroeven bij Brico/Plan-it

Brico/Plan-it heeft een groot assortiment schroeven. Voor elke klus is er wel een geschikte schroef. Ook pluggen en moeren kun je voordelig kopen bij Brico/Plan-it. Koop nu voordelig verschillende soorten afstandschroeven en overige schroeven van verschillende afmetingen om er een handige voorraad van aan te leggen. Je kunt ze overzichtelijk bewaren in onze diverse opbergsystemen. Op die manier heb je altijd de juiste schroeven direct bij de hand. Bekijk ons assortiment schroeven online en maak een keuze uit verschillende soorten schroeven van verschillende merken. Voor advies over het gebruik van de schroeven kun je ook terecht in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten