Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

NaN

Isolatie

Wanneer je je huis wilt isoleren, heb je de keuze uit verschillende producten. Zoek je een product dat je eenvoudig kunt spuiten op plekken waar je lastig bij kunt? Dan is isolatie met isolatieschuim is een slimme keuze. Voor een zolderdak zijn isolatierollen dan weer meer aangewezen. Voor elk soort isolatie (geluid, warmte, ...) hebben wij de oplossing!

Isolatie met isolatieschuim

Wanneer je je huis wilt isoleren, heb je de keuze uit verschillende producten. Zoek je een product dat je eenvoudig kunt spuiten op plekken waar je lastig bij kunt? Dan is isolatie met isolatieschuim is een slimme keuze. Doordat schuim hele goede warmte- en geluidsisolatie biedt, is het een prima alternatief voor andere isolatiematerialen. Bij ons heb je ook de keuze voor verschillende soorten isolatieschuim. Zo kun je kiezen welke bescherming je wilt tegen Uv-stralen en zelf bepalen welke isolatiewaarde van het schuim je wilt. Hoe betere bescherming en hoe hoger de isolatiewaarde, des te beter isoleert het isolatieschuim. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar je bespaart ook nog eens flink op je stookkosten!

Online isolatieproducten bekijken, online jouw isolatie kopen

Alle verschillende vormen van isolatie kun je bij Brico / Plan-it vinden. Bekijk ze maar eens in alle rust op onze website. Ben je bezig met een grote verbouwing en heb je het juiste isolatieschuim nog niet in huis? Of wil je thuis gewoon beter isoleren? We hebben alle isolatiematerialen voor je op onze website gezet. Dat maakt het wel zo gemakkelijk om te kiezen. En gelijk online te kopen wat je nodig hebt. Wil je langskomen in de winkel om je isolatieschuim op te halen? Of heb je zoveel isolatiemateriaal aangeschaft dat het handiger is als we alles bij je thuis bezorgen? Aan jou de keuze. 

Alle vragen over isolatie

Wil je weten hoe je het beste aan de slag gaat met isolatieschuim en welk gereedschap je nodig hebt? Twijfel je over de juiste isolatie voor jouw zolder of andere ruimte die je wilt isoleren? Wil je weten waar je op moet letten wanneer je een goede geluidsisolatie wilt? Kom gewoon even langs in een van onze winkels. We helpen je graag de juiste isolatie te kiezen en beantwoorden al je vragen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

  • Meer dan 150 winkels

  • Snelle ophaling in de winkel

  • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten