• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen Loodgietergereedschap
 5. Terug naar Tangensets

Tangensets

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Aankoopmogelijkheden

10 producten
Sorteren op:
i

Baseline tangenset – 3 stuks

Baseline tangenset – 3 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

19,

49
Sencys borgveer tangenset – 4 stuks

15%

korting

Sencys borgveer tangenset – 4 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

17,

99

15,

29

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Nijpen, knippen, pletten, plooien... Eén tang is vaak niet genoeg. Om je ineens een heel eind op weg te helpen met al je tangklussen, biedt Brico/Plan-it hieronder een slim assortiment van unieke tangensets aan. We doen daarvoor een beroep op een aantal van onze beste huismerken. Want de beste tangen aan de beste prijzen, die vind je nog steeds bij Brico/Plan-it. Je maakt eenvoudig en snel je keuze uit ons groot en volledig online aanbod, en je kunt meteen al je bestelling plaatsen.

De Brico/Plan-it tangensets

Op deze pagina verzamelen wij handige sets van Sencys, Ironside en Base Line. De merken zijn stuk voor stuk autoriteiten in hun vak. Met name op al onze Sencys instrumenten bieden wij je sowieso al 10 jaar garantie. Verder zetten we hier graag al even onze Ironside sets in de kijker. Voor elektronici is dan vooral de DE-geisoleerde 3-delige set van belang. Hij bevat een combinatietang van 180 mm, een zijsnijtand van 160 mm en een telefoontang. Alle tangen zijn verchroomd en hebben een handvat met twee componenten. De 'reguliere' Ironside set is drie- of vierdelig en bestaat uit een waterpomptang (Speedy, 250 mm), een combinatietang (180 mm), een zijsnijtang (160 mm) en eventueel nog een telefoontang. Uniek is tot slot de miniset van Base Lline. Deze tangen zijn voorzien van magneethandvatten. Zoek je niet zozeer een set van tangen, maar een bijzondere tang of moeilijker te vinden tangen? Neem dan zeker ook eens een kijkje in onze sectie gereedschap en installatiemateriaal. Bij het handgereedschap vind je daar namelijk een volledig overzicht van al onze tangen en toebehoren.

Je Brico/Plan-it tangensets gebruiken

De Brico/Plan-it tangensets behoren het werk en de inspanningen uit je handen te nemen. Doen ze dat niet, dan heb je waarschijnlijk de verkeerde tangen gekozen voor je klus en zal je allicht ook beschadigingen aanbrengen aan je werkvlak. Dit is meteen ook de enige regel voor het gebruik van tangen: kies de juiste tang voor de juiste klus. Ga je met elektriciteit aan de slag, zorg dan zeker voor tangen met VDE-isolatie. Meer vragen over welke tang de juiste is voor je klus? Aarzel nooit om in contact te treden met onze deskundigen.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten