Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Geleverd in opbergmiddel
 • Gewicht
 • Volume
 • De beste prijzen
13 producten

Baseline tangenset – 5 stuks
Baseline tangenset – 5 stuks
Tangensets
Baseline tangenset 150mm – 3 stuks
Baseline tangenset 150mm – 3 stuks
Tangensets
Baseline tangenset – 3 stuks
Baseline tangenset – 3 stuks
Tangensets
Facom tangenset CPE 3 stuks
Facom tangenset CPE 3 stuks
Tangensets

  Nijpen, knippen, pletten, plooien... Eén tang is vaak niet genoeg. Om je ineens een heel eind op weg te helpen met al je tangklussen, biedt Brico/Plan-it hieronder een slim assortiment van unieke tangensets aan. We doen daarvoor een beroep op een aantal van onze beste huismerken. Want de beste tangen aan de beste prijzen, die vind je nog steeds bij Brico/Plan-it. Je maakt eenvoudig en snel je keuze uit ons groot en volledig online aanbod, en je kunt meteen al je bestelling plaatsen.

  De Brico/Plan-it tangensets

  Op deze pagina verzamelen wij handige sets van Sencys, Ironside en Base Line. De merken zijn stuk voor stuk autoriteiten in hun vak. Met name op al onze Sencys instrumenten bieden wij je sowieso al 10 jaar garantie. Verder zetten we hier graag al even onze Ironside sets in de kijker. Voor elektronici is dan vooral de DE-geisoleerde 3-delige set van belang. Hij bevat een combinatietang van 180 mm, een zijsnijtand van 160 mm en een telefoontang. Alle tangen zijn verchroomd en hebben een handvat met twee componenten. De 'reguliere' Ironside set is drie- of vierdelig en bestaat uit een waterpomptang (Speedy, 250 mm), een combinatietang (180 mm), een zijsnijtang (160 mm) en eventueel nog een telefoontang. Uniek is tot slot de miniset van Base Lline. Deze tangen zijn voorzien van magneethandvatten. Zoek je niet zozeer een set van tangen, maar een bijzondere tang of moeilijker te vinden tangen? Neem dan zeker ook eens een kijkje in onze sectie gereedschap en installatiemateriaal. Bij het handgereedschap vind je daar namelijk een volledig overzicht van al onze tangen en toebehoren.

  Je Brico/Plan-it tangensets gebruiken

  De Brico/Plan-it tangensets behoren het werk en de inspanningen uit je handen te nemen. Doen ze dat niet, dan heb je waarschijnlijk de verkeerde tangen gekozen voor je klus en zal je allicht ook beschadigingen aanbrengen aan je werkvlak. Dit is meteen ook de enige regel voor het gebruik van tangen: kies de juiste tang voor de juiste klus. Ga je met elektriciteit aan de slag, zorg dan zeker voor tangen met VDE-isolatie. Meer vragen over welke tang de juiste is voor je klus? Aarzel nooit om in contact te treden met onze deskundigen.