15% korting
image_1

Wiha tangenset Classic – 3 stuks

 • De set beschikt over 1 combinatietang, 1 punttang & 1 zijkniptang
 • Inductief gehard tot 64 HRC
 • Comfortabele handvaten uit kunststof

Toon specificaties
Productomschrijving
Deze set Classic van Wiha bevat één combinatietang, één punttang en één zijkniptang. De combinatietang in deze set is geschikt voor het vastpakken en -houden van zachte en harde draden en kabels. Je kunt met deze combinatietang ook zachte en harde kabels doorknippen. Het handvat is gemaakt uit kunststof en voelt comfortabel aan bij het gebruik. De totale lengte van de tang bedraagt 18 cm en zijn maximale opening is tot 40 mm. Tot slot is deze tang gemaakt uit hoogwaardig staal en inductief gehard tot 64 HRC.

De punttang in deze set is geschikt voor het vastpakken en vasthouden van zachte en harde draden en kabels. Je kunt met deze langbektang ook zachte en harde kabels doorknippen. De punttang beschikt over een extra lang snijvlak en deels getande bekken. Gebruik deze tang bij voorkeur bij mechanische werkzaamheden. Het handvat is gemaakt uit kunststof en voelt comfortabel aan bij het gebruik. De totale lengte van de tang bedraagt 16 cm en zijn maximale opening is tot 60 mm. Tot slot is deze tang gemaakt uit hoogwaardig staal en inductief gehard tot 64 HRC.

De zijkniptang in deze set is geschikt voor het knippen van zachte tot zeer harde draden en kabels. De allround tang beschikt over een optimale krachtuitoefening. Het handvat is gemaakt uit kunststof en voelt comfortabel aan bij het gebruik. De totale lengte van de tang bedraagt 16 cm. Deze tang is gemaakt uit hoogwaardig staal en inductief gehard tot 64 HRC.

EAN: 4010995268503

Specificaties
 • Algemeen
  Met VDE keurmerk tangenset
  Nee
  Type tang voor tangenset
  Tangenset
 • Technische kenmerken
  Isolerend tangenset
  Nee
 • Toepassing
  Met automatische stripper tangenset
  Nee
  Met kabelschoen knijpfunctie tangenset
  Nee
  Met snijvlak tangenset
  Ja
 • Gebruiksgemak
  Geleverd in opbergmiddel
  Nee
 • Accessoires
  Met aambeeld
  Nee
  Mini tangenset
  Nee

Alternatieven