Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Scharen
 5. Terug naar Scharen

Scharen

Filteren


Sorteren op:
i

  Verkocht door

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Kleurfamilie

  Breedte (cm)

  Hoogte (cm)

32 producten
Sorteren op:
i

Baseline schaar 140mm/200mm – 2 stuks

Baseline schaar 140mm/200mm – 2 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

13,

99

 1. 1
 2. 2

De voordelen van het gebruik van scharen bij uw klus!

Deze gereedschappen zorgen er voor dat je klus eenvoudiger wordt. Door het hefboomeffect van de handvaten wordt druk gelijkmatiger verdeeld, waardoor je meer kracht kunt zetten met dezelfde handgreep. Dit voorkomt dat je last krijgt van je handen. Door het ontwerp van dit gereedschap kun je meestal eenvoudig rechte stukken en bochten knippen. er zijn verschillende modellen verkrijgbaar voor meerdere soorten materiaal. Voor papier heb je immers een minder krachtig gereedschap nodig dan voor blik of stroomdraden. Jouw gereedschap voordeliger kopen? Kijk dan op de pagina aanbiedingen voor alle huidige acties en kortingen.

Waar gebruik ik scharen voor en wat gebruik ik er bij?

Om je klus goed te kunnen uitvoeren heb je het volgende nodig; - Gereedschap om mee te knippen: Bijvoorbeeld een kabelschaar of een blikschaar. - Materiaal om te knippen: Bijvoorbeeld papier, karton, blik of draad. voor deze klus heb je de keuze uit de volgende knipgereedschappen; - Huisschaar: Een gewone huisschaar die je kunt gebruiken voor het knippen van papier of dun karton. - Een kabelschaar: Deze kun je gebruiken om kabels te knippen. - Een blikschaar: Een blikschaar is geschikt voor dunne soorten metaal zoals blik. - Staaldraadschaar: Voor het doorknippen van sterke staaldraden. Zorg er altijd voor dat je een gereedschap kiest dat geschikt is voor het materiaal dat je wilt knippen. Een gereedschap dat niet geschikt is kan beschadigingen oplopen tijdens het knippen.

Hoe voer ik mijn klus uit met scharen van Brico/Plan-it?

Om te beginnen met jouw klus moet je eerst beslissen welk materiaal je wilt knippen. Wanneer je dit weet zoek je hier een passend gereedschap bij uit. Nu kun je aan de slag met jouw klus en het materiaal gaan knippen. Wanneer je klaar bent met knippen kun je in sommige gevallen de randjes nog even schuren, zodat deze niet scherp zijn. Wanneer je hebt gekozen om blik te knippen, kun je deze na het knippen met een tangetje ombuigen in allerlei vormen. Voor inspiratie en werk van andere klussers kun je kijken op onze blog. Vind je het nog lastig om jouw klus met deze gereedschappen uit te voeren en wil je graag advies? Wij geven je graag een advies op maat. Kijk op de contactpagina voor al onze gegevens.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten