Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Scharen
 5. Terug naar Boutenscharen

Boutenscharen

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  Kleurfamilie

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Volume

  Geleverd in opbergmiddel

  Kleur

  Materiaal

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

11 producten
Sorteren op:
i

Sencys boutenschaar CR-V 30cm

Sencys boutenschaar CR-V 30cm

Thuisbezorgd / Ophalen

28,

99

Boutenscharen kopen bij Brico/Plan-it

De boutenschaar begint waar andere scharen moeten stoppen. Bouten zijn dan ook niet meteen gemaakt om weer los te komen. De boutenschaar biedt je echter wel de mogelijkheid om dat te doen, zonder veel inspanningen. Die kracht is zijn grootste troef en laat de schaar ook toe andere lastige klussen uit te voeren. Daarom stelde Brico/Plan-it hieronder een sterk aanbod samen van de beste boutenscharen aan de beste prijzen. Naast de scharen zelf kun je hier ook de verschillende knipkoppen apart kopen en haal je dus nog meer uit je schaar. Je kunt meteen kiezen uit ons volledig online overzicht en meteen online bestellen.

De Brico/Plan-it boutenscharen

Onze boutenscharen worden geleverd door Ironside en Sencys, twee absolute toppers in hun vak. Onze kleinste schaar is de Sencys van 30 cm. Hij heeft een handvat uit kunststof en bladen uit vanadium staal. Ons vertrouwen in deze maker en zijn producten is zo groot dat Praxis je tien jaar garantie biedt op deze aankoop. De topper in onze reeks is de Ironside G HRC-48 van 1050 mm. Zijn grepen zijn stalen pijpen en je kunt de messen specifiek instellen via excentrische bouten. De schaar is geschikt voor industrieel gebruik en heeft onder andere een gehard bekken en een afgevlakte kop. De snijcapaciteit is een indrukwekkende 162 kg/mm2. Zoek je iets anders dan een van onze boutenscharen? Ga dan zeker ook eens langs bij ons gereedschap en installatiemateriaal. Onder het handgereedschap vind je hier al onze scharen terug. Naast boutenscharen kun je hier ook nog blikscharen, kabelscharen, gewone scharen en verschillende handige sets bewonderen.

Je Brico/Plan-it boutenschaar gebruiken

De troef van de boutenschaar is zijn kracht. Die kracht wordt groter naarmate de hefbomen groter worden. De grootste boutenscharen worden daarom ook wel eens als betonscharen geclassificeerd. Ze zijn zo uniek omdat andere scharen dit zware werk simpelweg niet aankunnen. Zij zullen enkel schade berokkenen. De boutenschaar is daarentegen speciaal ontworpen voor het verwijderen van bouten (tot een bepaalde diepte). Door zijn kracht is hij ook geschikt om stalen staven, boutstelen of sloten te knippen. Hij kan ook ingezet worden bij technische hulpverleningen. Idealiter mag je klus trouwens amper inspanning vragen. De schaar doet het werk voor jou. Krijg je graag nog wat meer informatie over de juiste boutenschaar voor jouw klus? Aarzel dan zeker niet om je te wenden tot onze medewerkers.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten