Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Klemmen
 5. Terug naar Veerklemmen

Veerklemmen

Filteren


Sorteren op:
i

  Verkocht door

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Materiaal

21 producten
Sorteren op:
i

Baseline veerklem 75mm

Baseline veerklem 75mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

2,

49
Stanley Track Wall S-Haak

16%

korting

Stanley Track Wall S-Haak

Thuisbezorgd

18,

42

15,

34
Stanley Light Duty hoekklem 75mm

Tijdelijk uitverkocht

Stanley Light Duty hoekklem 75mm

Tijdelijk uitverkocht

De voordelen van het gebruik van veerklemmen bij jouw klus!

Deze klemmen zijn zeer krachtig en gaan daardoor niet zomaar los. Dit maakt ze geschikt voor veel verschillende doeleinden. Deze hulptools zijn verkrijgbaar in meerdere maten, waardoor er voor elk project wel een geschikte maat te vinden is. Het klemgereedschap wordt gespannen door middel van een sterke veer waardoor hij erg krachtig is. Om de klem te openen, zodat je hem ergens omheen kunt klemmen dien je dan ook veel kracht te zetten. Er zijn ook klemmen met een minder krachtige veer. Welke je nodig hebt is afhankelijk van jouw project.

Waar gebruik ik veerklemmen voor en wat gebruik ik er bij?

Deze klemmen zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Hieronder vindt je een aantal voorbeelden;- Zeil spannen: De klemmen zorgen er dan voor dat het zeil goed op zijn plek blijft zitten en strak gespannen staat.- Modelbouw: Kleine klemgereedschappen zijn ideaal om modelbouwonderdelen te laten drogen of om gelijmde delen in het project vast te klemmen tijdens het drogen.- Lijm laten drogen: Naast modelbouw zijn er natuurlijk nog veel meer projecten waarbij je lijm moet laten drogen. Voor plankjes hout kun je ook wat grotere klemgereedschappen gebruiken.- Voor het klemmen van papier op een schildersezel: Het papier wordt dan aan de bovenkant van de schildersezel bevestigd met deze klemmen. Hierdoor blijft het papier tijdens het tekenen en schilderen goed op zijn plek zitten.- Om bouwtekeningen vast te zetten: Je kunt deze gereedschappen ook gebruiken om jouw bouwtekeningen aan een tafel vast te maken of aan een lijn te spannen.

Hoe voer ik mijn klus uit met veerklemmen van Brico/Plan-it?

Eerst stel je vast voor welke doeleinden je het product nodig hebt. Dit kan van alles zijn van lijmklemmen tot ratelklemmen. Vervolgens maak je een keuze voor het formaat dat het best geschikt is voor jouw klus en kies je een gereedschap met een veer die sterk genoeg is. Nu kun je de gekozen klemmen gebruiken om jouw projecten vast te zetten. Volg ook onze blog en blijf op de hoogte van het laatste klusnieuws. Hier kun je ook handige tips lezen en jouw ervaringen delen met andere klussers.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten