Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines
 5. Terug naar Bovenfrezen

Bovenfrezen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Met soft start
  i

  Nominale maximale toerental
  i

  Vermogen (in Watt)

8 producten
Sorteren op:
i

Bosch bovenfrees POF1200AE 1200W

Bosch bovenfrees POF1200AE 1200W

Thuisbezorgd / Ophalen

149,

-
Xceed bovenfrees EX5036 1200W

Xceed bovenfrees EX5036 1200W

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

69,

99
CONSTRUCTOR - Router 1050w

26%

korting

CONSTRUCTOR - Router 1050w

Thuisbezorgd

91,

27

66,

85

Decoreer hout met een freesmachine

Met een bovenfrees bewerk je hout snel en nauwkeurig. Je maakt gemakkelijk strakke gleuven en decoratieve randen in het houtwerk. Laat de creativiteit de vrije loop en decoreer je inrichting in een handomdraai. Frees bijvoorbeeld een sleuf in de muur of vloer om kabels netjes weg te werken. Of maak sierlijke profielranden in je tafelblad of keukenkastdeurtjes voor een decoratieve uitstraling.

Bovenfrezen voor elke klusser

Denk je dat frezen alleen voor professionals is? Niet is minder waar. Met de handige freesmachines van Brico/Plan-it kan iedere klusjesman zo aan de slag. Houtfrezen is echter zeker niet gemakkelijk. Probeer de bovenfrees daarom eerst op even op restjes hout uit voor je aan gaat werken op waardevol materiaal. Oefening baart kunst!

Veilig aan het werk met bovenfrezen

Beweeg de bovenfrees altijd tegen de richting van het mes (de frees). Door met het mes mee te bewegen, kan los hout gelanceerd worden. Zorg altijd voor scherpe frezen in de machine. Vervang de messen tijdig of laat deze slijpen bij een slijperij. Wil je een diepe groef frezen? Doe dit dan niet in een keer. De frees kan hierdoor ‘happen’ of de machine kan vastlopen. Heb wat geduld en bewerk het hout een aantal keer voor het beste resultaat. Bescherm je oren en ogen goed tijdens het klussen. Draag een oorkap en veiligheidsbril om beschadiging te voorkomen. Zo ben je goed beschermd tegen splinters, vuiligheid en harde geluiden. Haal altijd de stekker uit het stopcontact wanneer je de frees verwijderd of wilt vervangen. Berg de freesmachines na gebruik goed op om deze buiten het bereik van kinderen te houden.

Naar Brico/Plan-it voor een goed advies of online kopen

Je kunt bijna alle houtsoorten uitfrezen. Bij harde houtsoorten, zoals kersen- of eikenhout, bereik je het beste resultaat. Bij een zachtere soort zoals vuurhout, is het uitwerking vaak minder strak. Controleer daarom eerst altijd goed met wat voor hout je te maken hebt. Ben je niet helemaal zeker? Kom naar een van onze winkels en krijg altijd een goed advies over de bovenfrees voor jouw klus. Je vindt de beste machines bovendien vaak tegen hoge kortingen in de aanbieding. Heb jij jouw perfecte bovenfrees al gevonden? Bestel deze dan in enkele muisklikken direct online. Wanneer je de beste freesmachine online koopt, bezorgen wij deze netjes bij jou thuis. Zo kun je al snel aan de slag met het decoreren van het mooiste houtwerk.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten