1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines

Freesmachines

Filteren

Sorteren op:

  Categorieën

  Merken

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Met soft start
  i

  Nominale maximale toerental
  i

  Vermogen (in Watt)

  Geleverd in opbergmiddel

  Diameter (mm)

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Gewicht

  Lengte snoer/kabel/slang

  Netspanning

15 producten
Sorteren op:

Stanley set 10 houtfrezen

15%

korting

Stanley set 10 houtfrezen

Frezen & lamellen

Met de kaart

64,

99

55,

24

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Freesmachines kopen bij Brico/Plan-it

Freesmachines zijn er in verschillende soorten, en elke soort heeft zo de eigen specifieke eigenschappen. Met een freesmachine maak je de klus tot in detail af. Bij Brico/Plan-it kun je terecht voor verschillende frezen, afhankelijk met wat je ermee wilt doen. Zo heeft Brico/Plan-it een groot aanbod bovenfreesmachines en muurfreesmachines. Ook de kantenfreesmachine en lamellenfrees koop je voordelig bij Brico/Plan-it.

Toepassingen freesmachines

Je kunt niet met elke freesmachine dezelfde klus doen. Wil je kabels en snoeren netjes in je vloer of muur wegwerken, dan gebruik je hiervoor een muurfrees. Met een muurfrees maak je een sleuf in het oppervlak. De muurfrees wordt daarom ook wel sleuvenfrees genoemd. Zoek je een creatieve frees om bijvoorbeeld een sierlijke gleuf of profielrand in hout te frezen? Gebruik hiervoor de bovenfrees. Met een parallelgeleider zorgt de bovenfreesmachine dat je heel precies een perfecte omlijsting in het hout freest. Voor het fraai en tot in de finesse afwerken van de randen van bijvoorbeeld een kastje of keukenblad is de kantenfrees een ideale freesmachine. Met een lamellenfrees verbind je onzichtbaar twee delen hout met elkaar.

Frees online kopen bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it kun je de ideale frees kopen, door online diverse frezen met elkaar te vergelijken. Alle freesmachines worden op de website van Brico/Plan-it uitvoerig beschreven. Je leest welke capaciteiten het apparaat heeft, maar ook de gebruikersvoordelen en technische capaciteiten worden er weergegeven. Aan de hand van de beschrijving kun je beslissen of dit de freesmachine is die je zoekt. Bij sommige freesmachines hebben klanten een persoonlijke beoordeling geplaatst. Deze reviews kunnen je helpen een nog betere keuze te maken. Je kunt je frees direct online bestellen en vergeet niet ons voordelige aanbod toebehorende accessoires te bekijken. Frezen en diamantschijven kun je in verschillende soorten en maten direct mee bestellen. Ook voor stofkappen en overig elektrisch gereedschap ben je bij Brico/Plan-it aan het juiste adres.