• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Freesmachines

Freesmachines

Filteren

Sorteren op
i

  Categorieën

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Met soft start
  i

  Nominale maximale toerental
  i

  Vermogen (in Watt)

  Diameter (mm)

  Draaimoment (in Nm)
  i

  Energiebron aangedreven gereedschap

  Geleverd in opbergmiddel

  Gewicht

  Lengte snoer/kabel/slang

  Netspanning (volt)

  Volume (L)

15 producten
Sorteren op:
i

Bosch bovenfrees POF 1400 ACE

Bosch bovenfrees POF 1400 ACE

Alleen online

199,

-
Xceed bovenfrees EX5036 1200W

Xceed bovenfrees EX5036 1200W

Op voorraad

Permanent 

lage 

prijs 

79,

99

Freesmachines kopen bij Brico/Plan-it

Freesmachines zijn er in verschillende soorten, en elke soort heeft zo de eigen specifieke eigenschappen. Met een freesmachine maak je de klus tot in detail af. Bij Brico/Plan-it kun je terecht voor verschillende frezen, afhankelijk met wat je ermee wilt doen. Zo heeft Brico/Plan-it een groot aanbod bovenfreesmachines en muurfreesmachines. Ook de kantenfreesmachine en lamellenfrees koop je voordelig bij Brico/Plan-it.

Toepassingen freesmachines

Je kunt niet met elke freesmachine dezelfde klus doen. Wil je kabels en snoeren netjes in je vloer of muur wegwerken, dan gebruik je hiervoor een muurfrees. Met een muurfrees maak je een sleuf in het oppervlak. De muurfrees wordt daarom ook wel sleuvenfrees genoemd. Zoek je een creatieve frees om bijvoorbeeld een sierlijke gleuf of profielrand in hout te frezen? Gebruik hiervoor de bovenfrees. Met een parallelgeleider zorgt de bovenfreesmachine dat je heel precies een perfecte omlijsting in het hout freest. Voor het fraai en tot in de finesse afwerken van de randen van bijvoorbeeld een kastje of keukenblad is de kantenfrees een ideale freesmachine. Met een lamellenfrees verbind je onzichtbaar twee delen hout met elkaar.

Frees online kopen bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it kun je de ideale frees kopen, door online diverse frezen met elkaar te vergelijken. Alle freesmachines worden op de website van Brico/Plan-it uitvoerig beschreven. Je leest welke capaciteiten het apparaat heeft, maar ook de gebruikersvoordelen en technische capaciteiten worden er weergegeven. Aan de hand van de beschrijving kun je beslissen of dit de freesmachine is die je zoekt. Bij sommige freesmachines hebben klanten een persoonlijke beoordeling geplaatst. Deze reviews kunnen je helpen een nog betere keuze te maken. Je kunt je frees direct online bestellen en vergeet niet ons voordelige aanbod toebehorende accessoires te bekijken. Frezen en diamantschijven kun je in verschillende soorten en maten direct mee bestellen. Ook voor stofkappen en overig elektrisch gereedschap ben je bij Brico/Plan-it aan het juiste adres.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten