Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Elektrisch gereedschap
 4. Terug naar Boormachines
 5. Terug naar Breekhamer

Breekhamer

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Geleverd in opbergmiddel

  Nominale maximale toerental
  i

  Vermogen (in Watt)

5 producten
Sorteren op:
i

Breekhamer 1700W - 60 Joule met doos

19%

korting

Breekhamer 1700W - 60 Joule met doos

Thuisbezorgd

210,

44

169,

90

Gemakkelijk slopen

Wil je tegels verwijderen, een muurtje afbreken of gesteente losmaken? Door goed sloopmateriaal te kopen ga je vakkundig aan de slag. Met het beste gereedschap van Brico wordt slopen een eitje. Selecteer de beste hak- en breekhamers voor een grof of fijn resultaat. De machines combineren een hamer en een beitel. Door elektrische aandrijving beweegt de beitel op en neer, je sloopt zonder veel kracht te zetten door muren en vloeren heen. Huur geen vaklui in, maar ga zelf aan de slag met een professionele hak- of breekhamer of kies voor een multitool

Hak- en breekhamers voor elke sloopklus

Wil je de badkamer een metamorfose geven? Met een elektrische breekhamer sloop je gemakkelijk de oude tegels van de wanden en vloer. Controleer altijd goed waar de waterleidingen lopen, zo voorkom je dat je per ongeluk een leiding raakt. De breekhamer stel je gemakkelijk in op de juiste stand voor het grove of juist meer nauwkeurige werk. Een muurtje afbreken doe gemakkelijk zelf met een stevige elektrische hakhamer. Je sloopt hiermee eenvoudig door beton en steen heen. De zwaardere hamers zijn perfect voor professioneel sloopwerk. De hamers zijn gemaakt van duurzaam materiaal voor een extra lange levensduur.

Hak- en breekhamers veilig gebruiken

Door de ergonomische vormgeving zijn de hak- en breekhamers comfortabel te hanteren. Je zet moeiteloos veel kracht. Het dempsysteem in de handvatten zorgt ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van de trillingen tijdens het slopen. Door de rubberen bekleding glipt de machine niet zomaar uit je handen. Tijdens de sloopklus kun je last hebben van rondvliegend vuil en losse splinters. Ga goed beschermd aan het werk en draag altijd een veiligheidsbril. De brillen van Brico zijn gemaakt van stevig materiaal en gemakkelijk verstelbaar. Je vindt altijd een bril die bij jou past. De sloopmachines hebben een laag geluidsniveau. Desondanks kun je gehoorbeschadiging oplopen door langdurig met de hamers te werken. Draag daarom altijd oordoppen of een goede oorkap tijdens het klussen. Hiermee voorkom je letsel aan je oren en werk je veilig.

De beste hakhamers en breekhamers online kopen

Een echte klusjesman kan niet zonder de beste hak- of breekhamer. Bij Brico vind je sloopmachines in de aanbieding voor iedere portemonnee. Op zoek naar hakhamers of breekhamer van de hoogste kwaliteit voor jouw sloopklus? Kijk eens naar het uitgebreide assortiment op brico.be. Je vindt hier vakkundig gereedschap voor een professioneel resultaat.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten