Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Boormachines

 • Worx snoerloze schroefboormachine ‘WX170.6’ 20 V

  Deze schroefboormachine van Worx is perfect geschikt om allerlei schroef- en boorwerkzaamheden mee uit te voeren. Hij bevat een ingebouwde LED-lamp voor werkzaamheden in donkere plaatsen. Dit toestel wordt geleverd met een koffer met 60 accessoires en 2 Li-Ion batterijen.

  Vergelijk dit product
  129.00
  209.00
 • Wesco boorhamer ‘WS3189K’ 1000 W

  De klopboorhamer van Wesco is geschikt voor het boren, beitelen en hamerboren in verschillende materialen. De behuizing van de machine is gemaakt uit duurzaam aluminium voor een langdurig gebruik en hij beschikt over een beveiligingskoppeling.

  Vergelijk dit product
  79.99
  109.00
 • Bosch snoerloze schroefboormachine ‘PSR14.4Li-2’ 14,4 V

  De accuboor- en schroefmachine PSR 14,4 Li-2 met van Bosch heeft de beste hanteerbaarheid in zijn klasse en is altijd gereed voor gebruik dankzij lithium-iontechnologie. De Bosch PSR 14,4 LI heeft een intelligente 3-traps oplaadaanduiding en een geïntegreerde lichtdiode zodat je je werkstuk altijd verlicht hebt. Inclusief ontvangt u 2 accu’s, 1 bijkomende LED-lamp, 1 powerbank en een set met 39 bijhorende accessoires.

  Vergelijk dit product
  179.00
  239.00
 • Stanley snoerloze slagschroevendraaier ‘Fatmax FMC647’ 18 V

  Met deze slagschroevendraaier van Stanley kunt u allerlei schroefwerkzaamheden uitoefenen. Hij beschikt over een LED-licht voor een beter zicht te hebben bij het werken. Met zijn aluminium voorhuis zorgt hij voor een betere warmteafvoer en een langere levensduur van de motor. Zijn design is compact waardoor hij ook in nauwe ruimtes zeer nuttig is en het wisselen van de accessoires gebeurt ook zeer snel. Inclusief ontvangt u een gereedschapskoffer, een oplader en twee accu’s.

  Vergelijk dit product
  299.00
 • Bosch snoerloze schroefboormachine ‘EasyDrill1200’ 12 V

  De compacte schroefboormachine EasyDrill van Bosch is het ideale gereedschap voor boorwerkzaamheden in hout of staal. Hij beschikt over een geïntegreerde werklamp en de Electronic Cell Protection beschermt de accu tegen eventuele oververhitting. Inclusief ontvangt u twee accu’s.

  Vergelijk dit product
  119.00

Boormachine kopen bij Brico/Plan-it

Boormachines voor de klusser en de professional

Ben jij dagelijks professioneel aan de slag met (klop)boormachines? Ben je een actieve klusser en pak je minstens een keer per week je boormachine voor een klusproject? Of boor je zelden een gaatje, maar wil je wel gewoon een accuboormachine hebben liggen, voor als je hem nodig hebt? Brico/Plan-it heeft voor iedereen het juiste elektrisch gereedschap. Of je nu zelden klust of iedere dag vakwerk wilt leveren. Vandaar ook dat we heel veel keuze hebben in boormachines. Niet alleen accuboormachines, maar ook boorhamers, schroefboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.

Alle boormachines online vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website vind je al onze boormachines. Zoals je ziet, hebben we ook veel verschillende merken. Van bijvoorbeeld Fein, Hiatichi, Bosch Professional (Blauw) tot Makita, Black & Decker en ons eigen merk Worx. Hierdoor kan zowel de professional als de onervaren klusser bij ons zonder problemen precies de boormachine kunnen vinden, die past bij wat je er mee wilt gaan doen. Maar ook bij het budget dat je er voor hebt. Zie je tussen alle boormachines precies dat stuk gereedschap dat je graag wilt hebben? Dan kun je het gelijk online kopen. We kunnen je boormachine dan netjes bij je thuis of bijvoorbeeld op de zaak bezorgen.

Even verschillende boormachines vasthouden?

Vind je het fijner om je nieuwe boormachine eerst even in je hand te hebben? Twijfel je tussen twee verschillende machines? Of weet je niet zo goed welke van alle boormachines het beste geschikt is voor jou? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels. Daar kunnen we je advies geven, verschillende boormachines laten zien en natuurlijk al je vragen beantwoorden.