Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Boormachines

 • Worx snoerloze schroefboormachine ‘WX170.6’ 20 V

  Deze schroefboormachine van Worx is perfect geschikt om allerlei schroef- en boorwerkzaamheden mee uit te voeren. Hij bevat een ingebouwde LED-lamp voor werkzaamheden in donkere plaatsen. Dit toestel wordt geleverd met een koffer met 60 accessoires en 2 Li-Ion batterijen.

  Vergelijk dit product
  129.00
  209.00
 • Black + Decker snoerloze schroefboormachine ‘BDCDD12HTSA-QW’ 10,8 V

  Deze snoerloze schroefboormachine van Black + Decker is licht, krachtig en geschikt voor verschillende schroef- en boorwerkzaamheden. Hij beschikt over een schakelaar waarmee u de variabele snelheid kunt regelen en de machine kan zowel door rechtshandige mensen alsook linkshandige mensen gebruikt worden. Inclusief ontvangt u een zak uit stof met 6 handgereedschappen.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • Makita boorhamer ‘HR2300’ 720 W

  Met deze boorhamer van Makita kunt u op een uitermate eenvoudige manier al uw boorwerkzaamheden in het hout, staal en beton uitvoeren. De kop van de machine beschikt over een SDS-Plus functie waardoor het wisselen van gereedschap zeer eenvoudig gebeurt.

  Vergelijk dit product
  189.00
 • Makita klopboormachine’HP1631KSP’ 710 W

  Deze bijzonder compacte en krachtige klopboormachine is een robuuste constructie met metalen tandwielhuis voor een uitstekende warmteafvoer en buisvormige motorbehuizing voor extra stevigheid. De vario-schakelaar dient voor een optimale booraanzet zonder wegglijden. Deze machine wordt verkocht in een koffer en inclusief ontvangt u bijpassende accessoires.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • Wesco snoerloze schroefboormachine ‘WS2611K’ 12 V

  Met behulp van deze kleine, compacte snoerloze schroefboormachine van Wesco kunt u allerlei eenvoudige schroef- en boorwerkzaamheden uitvoeren. Hij beschikt over één variabele snelheid en een LED-lamp voor donkere werkplekken te verlichten. Inclusief ontvangt u een draagtas en 3 bijhorende accu’s.

  Vergelijk dit product
  109.00

Boormachine kopen bij Brico/Plan-it

Boormachines voor de klusser en de professional

Ben jij dagelijks professioneel aan de slag met (klop)boormachines? Ben je een actieve klusser en pak je minstens een keer per week je boormachine voor een klusproject? Of boor je zelden een gaatje, maar wil je wel gewoon een accuboormachine hebben liggen, voor als je hem nodig hebt? Brico/Plan-it heeft voor iedereen het juiste elektrisch gereedschap. Of je nu zelden klust of iedere dag vakwerk wilt leveren. Vandaar ook dat we heel veel keuze hebben in boormachines. Niet alleen accuboormachines, maar ook boorhamers, schroefboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.

Alle boormachines online vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website vind je al onze boormachines. Zoals je ziet, hebben we ook veel verschillende merken. Van bijvoorbeeld Fein, Hiatichi, Bosch Professional (Blauw) tot Makita, Black & Decker en ons eigen merk Worx. Hierdoor kan zowel de professional als de onervaren klusser bij ons zonder problemen precies de boormachine kunnen vinden, die past bij wat je er mee wilt gaan doen. Maar ook bij het budget dat je er voor hebt. Zie je tussen alle boormachines precies dat stuk gereedschap dat je graag wilt hebben? Dan kun je het gelijk online kopen. We kunnen je boormachine dan netjes bij je thuis of bijvoorbeeld op de zaak bezorgen.

Even verschillende boormachines vasthouden?

Vind je het fijner om je nieuwe boormachine eerst even in je hand te hebben? Twijfel je tussen twee verschillende machines? Of weet je niet zo goed welke van alle boormachines het beste geschikt is voor jou? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels. Daar kunnen we je advies geven, verschillende boormachines laten zien en natuurlijk al je vragen beantwoorden.