Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Boormachines

 • Wesco schroefboormachine ‘WS2529’ 18 V

  Met behulp van deze snoerloze schroefboormachine van Wesco kunt u allerlei eenvoudige schroef- en boorwerkzaamheden uitvoeren. Hij beschikt over één snelheid en een LED-lamp voor donkere werkplekken te verlichten.

  Vergelijk dit product
  39.99
  89.99
 • Black + Decker schroefboormachine ‘EGBL18BA10S-QW’ 18 V

  Deze Black + Decker snoerloze schroefboormachine kan gebruikt worden voor de gemiddelde doe-het-zelf klussen in en om de woning. De accuschroefboormachine van Black & Decker boort in hout, gipsplaat, metaal en kunststof en is geschikt voor een frequent gebruik en allerlei klussen. Inclusief ontvangt u een softbag, 2 accu’s en 10 bijhorende accessoires.

  Vergelijk dit product
  69.99
  139.00
 • Worx schroefboormachine 'WX178 Smart Drill' 20 V

  Deze snoerloze schroefboormachine van Worx beschikt over 3 verschillende innovaties. De functie ‘Bit Lock’ is het elektronisch klemmen van de boorkop voor het snel, gemakkelijk automatisch centreren van de accessoire en een grotere klemkracht. De functie ‘Safe Drive’ zorgt voor het automatisch stoppen als de schroef op het einde van zijn schroefdraad is, zo schroeft u zonder het risico dat de schroefkop of het werkstuk beschadigd. De functie ‘Pulse Assist’ is voor de impuls draaimomenten op de boorkop, wat het boren vergemakkelijkt bij harde, ongelijke en gladde oppervlakten. Bovendien beschikt deze boormachine over een geïntegreerde LED-lamp om de werkzone te verlichten.

  Vergelijk dit product
  139.00
  209.00
 • Worx schroef- en klopboormachine 'WX371.2' 20 V

  De Worx accuklopboor- en schroefmachine WX371.2 is een sterke boormachine met twee Lithium-Ion accu’s inbegrepen. Met twee batterijen beschikbaar wordt het makkelijker om ze te vervangen indien nodig. Lithium batterijen bieden verschillende voordelen: ze zijn extreem licht en kunnen langer energie stockeren. Inclusief ontvangt u een gereedschapskoffer met 158 bijhorende accessoires.

  Vergelijk dit product
  159.00
  229.00
 • Bosch schroefboormachine 'PSR1440LI-2 Systembox' 14,4 V

  De accuboor- en schroefmachine Systembox van Bosch is een moderne boormachine met een 1,5 Ah Lithium-Ion accu. Daarnaast beschikt het over geïntegreerde powerlight en een accu capaciteitsindicator. Deze boormachine is licht van gewicht en zeer handzaam in gebruik. De schroefboormachine wordt geleverd in een handige koffer met 241 accessoires en 2 Lithium batterijen.

  Vergelijk dit product
  199.00
 • Worx schroef- en klopboormachine 'WX371.3' 20 V

  De Worx accuklopboor- en schroefmachine is een sterke boormachine met twee Lithium-Ion accu’s inbegrepen. Met twee batterijen beschikbaar wordt het makkelijker om ze te vervangen indien nodig. Lithium batterijen bieden verschillende voordelen: ze zijn extreem licht en kunnen langer energie stockeren. Inclusief ontvangt u een opbergzak.

  Vergelijk dit product
  189.00
 • Ferm kolomboormachine ‘TDM1026’ 350 W

  De Ferm 'TDM1026' tafelboormachine is uitgerust met een 350 Watt motor en beschikt over een gietijzeren voet voor optimale stabiliteit. Met behulp van de voorgeboorde gaten, kun je de tafelboor gemakkelijk met bouten vastzetten op je werkbank. Om te boren, beweeg je de boorkop met behulp van de hefboom aan de zijkant naar beneden. Deze tafelboormachine is voorzien van diverse handige hulpmiddelen waardoor je zeer nauwkeurig boorwerken mee kunt verrichten. Zo beschikt de tafelboor over vijf snelheidsstanden, waarmee je de boor eenvoudig kunt aanpassen aan de boordiameter en het te bewerken materiaal. Tevens is de machine voorzien van een kruislasergeleiding die nauwkeurig het boorgat aangeeft. De werktafel is zowel in hoogte als hoek (0 tot 45 graden) te verstellen, waardoor ook schuin kan worden geboord. Met de Ferm tafelboormachine boor je gaten in hout, metaal en kunststoffen. De transparante beschermkap en veiligheidsschakelaar maken deze boormachine veilig om mee te werken.

  Vergelijk dit product
  129.00
 • Ferm klopboormachine ‘PDM1052’ 800 W

  Deze klopboormachine van Ferm boort eenvoudig door hout, metaal, beton of steen. De twee versnellingen zorgen ervoor dat je naast de algemene boorklussen ook zwaardere klopboorwerkzaamheden aan kan met deze machine. De snelspan boorkop met lockfunctie zorgt dat je boorkoppen niet los trillen wanneer je aan het werk bent en dat je daarnaast eenvoudig en snel van boor kunt wisselen. Dankzij diepteaanslag voorkom je te diepe gaten tijdens het boren. Een extra lange rubberen kabel van 3 meter zorgt daarnaast voor optimaal bereik en maakt een verlengsnoer vrijwel overbodig.

  Vergelijk dit product
  39.99

Boormachine kopen bij Brico/Plan-it

Boormachines voor de klusser en de professional

Ben jij dagelijks professioneel aan de slag met (klop)boormachines? Ben je een actieve klusser en pak je minstens een keer per week je boormachine voor een klusproject? Of boor je zelden een gaatje, maar wil je wel gewoon een accuboormachine hebben liggen, voor als je hem nodig hebt? Brico/Plan-it heeft voor iedereen het juiste elektrisch gereedschap. Of je nu zelden klust of iedere dag vakwerk wilt leveren. Vandaar ook dat we heel veel keuze hebben in boormachines. Niet alleen accuboormachines, maar ook boorhamers, schroefboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.

Alle boormachines online vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website vind je al onze boormachines. Zoals je ziet, hebben we ook veel verschillende merken. Van bijvoorbeeld Fein, Hiatichi, Bosch Professional (Blauw) tot Makita, Black & Decker en ons eigen merk Worx. Hierdoor kan zowel de professional als de onervaren klusser bij ons zonder problemen precies de boormachine kunnen vinden, die past bij wat je er mee wilt gaan doen. Maar ook bij het budget dat je er voor hebt. Zie je tussen alle boormachines precies dat stuk gereedschap dat je graag wilt hebben? Dan kun je het gelijk online kopen. We kunnen je boormachine dan netjes bij je thuis of bijvoorbeeld op de zaak bezorgen.

Even verschillende boormachines vasthouden?

Vind je het fijner om je nieuwe boormachine eerst even in je hand te hebben? Twijfel je tussen twee verschillende machines? Of weet je niet zo goed welke van alle boormachines het beste geschikt is voor jou? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels. Daar kunnen we je advies geven, verschillende boormachines laten zien en natuurlijk al je vragen beantwoorden.