Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Boormachines

 • Bosch schroefboormachine ‘PSR14.4Li-2’ 14,4 V

  De accuboor- en schroefmachine PSR 14,4 Li-2 met van Bosch heeft de beste hanteerbaarheid in zijn klasse en is altijd gereed voor gebruik dankzij lithium-iontechnologie. De Bosch PSR 14,4 LI heeft een intelligente 3-traps oplaadaanduiding en een geïntegreerde lichtdiode zodat je je werkstuk altijd verlicht hebt. Inclusief ontvangt u 2 accu’s, 1 bijkomende LED-lamp, 1 powerbank en een set met 39 bijhorende accessoires.

  Vergelijk dit product
  179.00
  239.00
 • Ferm klopboormachine ‘PDM1052’ 800 W

  Deze klopboormachine van Ferm boort eenvoudig door hout, metaal, beton of steen. De twee versnellingen zorgen ervoor dat je naast de algemene boorklussen ook zwaardere klopboorwerkzaamheden aan kan met deze machine. De snelspan boorkop met lockfunctie zorgt dat je boorkoppen niet los trillen wanneer je aan het werk bent en dat je daarnaast eenvoudig en snel van boor kunt wisselen. Dankzij diepteaanslag voorkom je te diepe gaten tijdens het boren. Een extra lange rubberen kabel van 3 meter zorgt daarnaast voor optimaal bereik en maakt een verlengsnoer vrijwel overbodig.

  Vergelijk dit product
  39.99
 • Ferm klopboormachine ‘PDM1051’ 550 W

  Deze Ferm PDM1051 klopboormachine is compact en ligt met de softgrip en zijn ergonomisch design lekker in de hand. De klopfunctie in combinatie met het hoge vermogen van 550 Watt zorgen ervoor dat je met deze klopboormachine moeiteloos door de hardste steensoorten boort. De twee versnellingen zorgen ervoor dat je naast de algemene boorklussen ook zwaardere klopboorwerkzaamheden aan kan met deze machine. De machine heeft een hoogwaardige snelspan boorkop met lockfunctie waardoor de boren niet los trillen en je ze eenvoudig kunt wisselen. Wanneer je tijdens het boren de exacte diepte wil aanhouden, dan kan dit dankzij de diepteaanslag. Een extra lange rubberen kabel van 3 meter zorgt daarnaast voor een hoge mate van vrijheid en maakt een verlengsnoer vrijwel overbodig.

  Vergelijk dit product
  29.99
 • Ferm klopboormachine ‘PDM1045P’ 1050 W

  Met deze Ferm klopboormachine boor je eenvoudig in metaal, hout, beton en steen. Deze krachtige 1050 Watt klopboormachine heeft twee versnellingen zodat je naast algemene boorklussen, ook zwaardere klopboorwerkzaamheden kunt uitvoeren. Dankzij de meegeleverde diepteaanslag weet je zeker dat de machine de gewenste diepte aanhoudt. De metalen boorkop met lock-functie zorgt ervoor dat de boren niet los trillen en zeer eenvoudig te verwisselen zijn. Geniet van optimale werkvrijheid door de 4 meter lange rubber stroomkabel op de machine.

  Vergelijk dit product
  89.99
 • Ferm breekhamer ‘HDM1041P’ 1500 W

  Met de Ferm HDM1041P sloop je met gemak vloeren, muren en beton. Deze breekhamer heeft een vermogen van maar liefst 1500 Watt, 12 aanpasbare beitelstanden, variabele snelheid en een slagkracht tot wel 25 joule. Met deze krachtpatser kun jij iedere grote sloopklus aan. De trilling dempende achter-handgreep, de extra zij-handgreep en de extreem lange rubber stroomkabel van maar liefst 5 meter zorgen voor ultiem gebruikerscomfort. Hierdoor heb jij meer grip, stabiliteit en bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  379.00
 • Ferm breekhamer ‘HDM1040P’ 1200 W

  Met de professionele Ferm HDM1040P sloop je zonder moeite vloeren, boor je eenvoudig door beton en verwijder je met gemak voegen en tegels van muren. Deze krachtige breekhamer heeft een vermogen van maar liefst 1200 Watt, 12 aanpasbare beitelstanden en een slagkracht van 14 joule en is hiermee een zeer krachtige power tool. De extra zij-handgreep en de extreem lange rubber stroomkabel van maar liefst 5 meter zorgen voor ultiem gebruikerscomfort: meer grip, stabiliteit en bewegingsvrijheid.

  Vergelijk dit product
  299.00
 • Ferm boorhamer ‘HDM1038P’ 800 W

  Gebruik deze boorhamer van Ferm voor het boren in beton en metselwerk of het uitvoeren van klopboorwerkzaamheden. De machine is zeer geschikt voor de ervaren klusser en professional. Het maken van grotere boorgaten in hardere materialen is erg eenvoudig dankzij het pneumatische hamersysteem. De rubberen stroomkabel van maar liefst 3 meter zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. De softgrip zijhandgreep met ergonomisch design zorgt ervoor dat de machine prettig in gebruik is.

  Vergelijk dit product
  149.00
 • Ferm boorhamer ‘HDM1030P’ 850 W

  Met de Ferm HDM1030P boorhamer boor je eenvoudig harde steensoorten en verwijder je moeiteloos oude tegels in keukens of badkamers. Hij is zeer geschikt voor het maken van grotere gaten in hardere materialen dankzij het pneumatisch hamersysteem. De rubberen stroomkabel van maar liefst 3 meter zorgt voor optimale bewegingsvrijheid. Zijn softgrip zijhandgreep met ergonomisch design zorgt ervoor dat de machine prettig in gebruik is. Hij wordt standaard geleverd in een robuuste koffer inclusief 3 SDS-plus boren, een SDS-plus platbeitel en een SDS-plus puntbeitel.

  Vergelijk dit product
  129.00

Boormachine kopen bij Brico/Plan-it

Boormachines voor de klusser en de professional

Ben jij dagelijks professioneel aan de slag met (klop)boormachines? Ben je een actieve klusser en pak je minstens een keer per week je boormachine voor een klusproject? Of boor je zelden een gaatje, maar wil je wel gewoon een accuboormachine hebben liggen, voor als je hem nodig hebt? Brico/Plan-it heeft voor iedereen het juiste elektrisch gereedschap. Of je nu zelden klust of iedere dag vakwerk wilt leveren. Vandaar ook dat we heel veel keuze hebben in boormachines. Niet alleen accuboormachines, maar ook boorhamers, schroefboormachines en natuurlijk alle bitjes en boortjes die je nodig hebt. Kijk maar eens op onze website, want daar vind je ze allemaal bij elkaar.

Alle boormachines online vergelijken en online kopen bij Brico/Plan-it

Op onze website vind je al onze boormachines. Zoals je ziet, hebben we ook veel verschillende merken. Van bijvoorbeeld Fein, Hiatichi, Bosch Professional (Blauw) tot Makita, Black & Decker en ons eigen merk Worx. Hierdoor kan zowel de professional als de onervaren klusser bij ons zonder problemen precies de boormachine kunnen vinden, die past bij wat je er mee wilt gaan doen. Maar ook bij het budget dat je er voor hebt. Zie je tussen alle boormachines precies dat stuk gereedschap dat je graag wilt hebben? Dan kun je het gelijk online kopen. We kunnen je boormachine dan netjes bij je thuis of bijvoorbeeld op de zaak bezorgen.

Even verschillende boormachines vasthouden?

Vind je het fijner om je nieuwe boormachine eerst even in je hand te hebben? Twijfel je tussen twee verschillende machines? Of weet je niet zo goed welke van alle boormachines het beste geschikt is voor jou? Kom dan gewoon even naar een van onze winkels. Daar kunnen we je advies geven, verschillende boormachines laten zien en natuurlijk al je vragen beantwoorden.