• NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Isolatie
 4. Terug naar Isolatiefolie

Isolatiefolie

Filteren

Sorteren op
i

  Merken

  Kleurfamilie

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Bevestiging/aanbreng methode

  Binnen/buitengebruik
  i

  Dikte

  Gewicht

  Lengte rol/tape

  Prijs per ㎡

  Volume

  Afwerking

  Materiaal

  Toepassing

  Type materiaal

  Vorm

  Werkbreedte
  i

  Kleur

  BENOR keurmerk

  Brandvertragend

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Hoogte (cm)

  Geschikt voor

12 producten
Sorteren op:
i

Onderbehang Noma polystyreen 0,5x10m 1 rol

Onderbehang Noma polystyreen 0,5x10m 1 rol

Thuisbezorgd / Ophalen

11,

99

per m² 2,40

icon

Isolatiefolie houdt de kou buiten en de warmte binnen

Heb je last van tocht in huis? Gaat er veel warmte verloren via de muren en het dak? Voorkom dat je de verwarming steeds hoger moet draaien en isoleer je huis met isolatiefolie. Dit type isolatiemateriaal is opgebouwd uit meerdere lagen synthetisch materiaal en een laag aluminium folie. In tegenstelling tot traditionele isolatiematerialen werkt isolerende folie reflecterend. Zo reflecteert het 97% van de stralingswarmte en neemt het slechts 3% op. Hierdoor worden vocht en kou geweerd en blijft je huis in de winter aangenaam warm en in de zomer lekker koel. Isolatiefolie heeft een hoog isolerend vermogen, waardoor je verwarming op een vaste stand kan blijven staan en je kosten bespaard op de energierekening.

De voordelen van isolerende folie

Isolatiefolie is gemaakt van duurzame materialen die lang mee gaan. Door de dunne kwaliteit is de folie zeer flexibel, gemakkelijk verwerkbaar en neemt het weinig ruimte in beslag. Hierdoor kun je de isolerende folie ook goed combineren met ander isolatiemateriaal zoals dakisolatiewandisolatie en geluidsisolatie. Isolatiefolie kan gebruikt worden om vloeren, spouwmuren, daken, plafonds en gevels te isoleren. Bezit je bijvoorbeeld een huis met kruipruimte? Leg onder je houten vloer en groene isolatieplaten een isolerende folie om te voorkomen dat de vocht van onder in de planken kan trekken. Wij bieden de keuze uit verschillende isolerende folie van merken als Kelfort, Meuwissen en Rockwool. De folies worden geleverd op rollen van 5 tot 50 m.

Hoe breng ik isolatiefolie aan?

Zelf aan de slag met isolatiefolie? Om de stralingswarmte optimaal te reflecteren, laat je minimaal 20 mm ruimte tussen het isolatiefolie en de muur. Zo creëer je een strook stilstaande lucht, waardoor de condens van buitenaf niet meteen op het isolerende folie slaat. Gebruik houten klosjes om het isolatiefolie van de muur te scheiden. Moet je lastige hoekjes isoleren? Met een mes of schaar snijd je de isolerende folie eenvoudig op maat, waarna je de stroken bevestigd via nietjes, lijm of speciale afdichtingstape.
 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief


© 2023 -

Brico BricoPlanet BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten