Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Isolatie
 4. Terug naar Geluidsisolatie

Geluidsisolatie

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Volume

  Bevestiging/aanbreng methode

  Verkocht door

  Binnen/buitengebruik
  i

  Houtcertificering
  i

  Lengte rol/tape (cm)

  Merken

  Rd waarde

  Gewicht

1 product
Sorteren op:
i

Akoestische isolatieplaat Noma Rub - Kurk/polyurethaan - RD waarde 0,17m² K/W - 10mm - 15x15cm - 4 stuks

Akoestische isolatieplaat Noma Rub - Kurk/polyurethaan - RD waarde 0,17m² K/W - 10mm - 15x15cm - 4 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

9,

79

per stuk(s) 2,45

icon

Vergroot je woongenot met geluidsisolatie

Woon je in een rijtjeshuis of appartement? Staat jouw huis pal naast een drukke autoweg? Grote kans dat je dagelijks wordt geconfronteerd met ongewenste geluiden. Wanneer muren en wanden niet goed geïsoleerd zijn, kunnen externe geluiden gemakkelijk binnendringen en het woongenot verstoren. Door geluidsisolatie aan te brengen verminder je de geluidsoverlast en laat je de rust in huis wederkeren. Met de goedkope geluidsisolatie platen van Brico/Plan-It isoleer je jouw woning snel en voordelig.

Geluidsisolatie platen voor muren en wanden

Geluidsisolatie creëert meer privacy en rust in huis. Niet alleen blokkeert het de externe geluiden, maar geluidsisolatie zorgt er ook voor dat jouw eigen geluiden binnenshuis blijven. Zo kun je met een gerust hart de radio, televisie of stofzuiger aanzetten zonder dat je buren hier last van ondervinden. Door geluidsisolatie platen in dunne wanden, muren en onder houten vloeren te verwerken, vorm je als het ware een barrière tegen loop –en praat geluiden. De geluidisolatie platen van Brico zijn uitgevoerd in absorberende materialen met een hoge dichtheid, zoals het bekende noppenschuim en hoogwaardig Polyurethaan mousse. De geluidisolatie platen zijn gemakkelijk op maat te snijden en door hun flexibele karakter eenvoudig in kleine hoeken te plaatsen. Deze vorm van geluidsisolatie is overigens goed te combineren met dakisolatie, wandisolatie en vochtafstotende isolatiefolie.

Voordelig je huis isoleren

Isoleer je huis voordelig met de geluidsisolatie van Brico. Wij bieden regelmatig leuke aanbiedingen en acties op ons isolatie assortiment. Handig als je naast je woning ook de schuur, studio, boot of auto met geluidsisolatie geluiddicht wilt maken! Maar ook voor al het ander isolatiewerk ga je naar de Brico. Zo isoleer je de wanden en daken met onze wandisolatie en dakisolatie. Tikkende leidingen krijg je weer stil met een buisisolatie en oude, houten vloeren kraken minder met de geluidsdempende ondervloer. Klapperende deuren voorkom je door tochtige hoekjes op te vullen met isolatieschuim of enkele tochtstrips. Ontdek nu ons veelzijdige isolatieassortiment!

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten