Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Hout
 4. Terug naar Betonplex

Betonplex

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

  Binnen/buitengebruik
  i

  Volume

  Brandvertragend

  Buigzaam

  Houtcertificering
  i

  Materiaal

  Vochtwerend

  Waterbestendigheid
  i

  Gewicht

  Prijs per m²

6 producten
Sorteren op:
i

Betonplex Hardwood Film Plus - Eucalyptus hardhout - 250x125cm - 18mm

Betonplex Hardwood Film Plus - Eucalyptus hardhout - 250x125cm - 18mm

Bestel & Haal op

Permanent 

lage 

prijs 

59,

99

per m² 19,20

icon

Betonplex kopen bij Brico / Plan-it

Betonplex is plaatmateriaal (spaanplaat of multiplex) dat is afgewerkt aan beide kanten met een epoxylaag. Deze laag is waterdicht en kras- en slagvast. Betonplex wordt daarom vaak gebruikt als bekisting voor het storten van beton. Je kunt heel voordelig betonplex bij Brico/Plan-it kopen. We hebben betonplex in verschillende diktes en afmetingen.

Toepassingen en eigenschappen betonplex

Betonplex is oorspronkelijk ontwikkeld als bekisting voor het storten van beton. De zeer gladde, wat vettig aanvoelende coating zorgt ervoor dat zich er nauwelijks tot geen ander materiaal aan de betonplex kan hechten. Dat maakt het mogelijk de bekisting weer weg te halen na het uitharden van het beton. Tegenwoordig wordt betonplex ook gebruikt voor andere toepassingen, bijvoorbeeld als bekleding van paardentrailers of aanhangers. Er worden wanden en bodems van terraria en aquaria van gemaakt. Je kunt betonplex ook gebruiken in de keuken en badkamer, maar denk er dan wel om dat de zaagkanten behandeld worden met een extra coating om intrekkend vocht hier te voorkomen. Je kunt de naden en kopse kanten van betonplex bijvoorbeeld waterdicht maken met een celluloselak. Maak ze eerst waterdicht en ga ze daarna pas verlijmen.

Betonplex bestellen bij Brico/Plan-it

Bestel eenvoudig je hoeveelheid betonplex via de website van Brico/Plan-it en laat de goederen gewoon bij je thuis afleveren. Bestel direct ook je overige bouwmaterialen mee. Je kunt online direct kijken of we alle materialen op voorraad hebben. In dat geval, bezorgen wij je aankopen de volgende werkdag al, zodat je meteen aan de slag kunt. Heb je vragen over betonplex? Je kunt je vraag meteen via de chatbox aan Brico/Plan-it stellen. Kijk hiervoor onder de rubriek ‘advies’. Onze klantenservice is ook 7 dagen per week bereikbaar. Check onze website tijdens welke uren je ons kunt bereiken. Je kunt natuurlijk ook even langs onze winkel komen. Bekijk meteen ons assortiment van dichtbij. Onze medewerkers helpen je graag de juiste keuze te maken.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten