1. Terug naar Home
 2. Terug naar Bouwmaterialen
 3. Terug naar Dakpannen
 4. Terug naar Afwerking

Afwerking

Filteren

Sorteren op:

  Kleurfamilie

  Merken

  De beste prijzen

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Beoogd gebruik

  Geschikt voor

  Gewicht

  Materiaal

  Verwerkingsmethode

  Volume (L)

  Afwerking

  Bevestiging/aanbreng methode

  Type materiaal

  Binnen/buitengebruik
  i

  Materiaal van doeloppervlak

  Roestvast

  Prijs per ㎡

  Lengte rol/tape

  Toepassing

  UV-bestendigheid
  i

  Waterbestendigheid
  i

  Overschilderbaar na

  Rendement per verpakking (m²)
  i

  Substantie

  Verfbasis

99 producten
Sorteren op:

Soudal dakbedekking 'Elk Dak Elk Weer' grijs 4 L

25%

korting

Soudal dakbedekking 'Elk Dak Elk Weer' grijs 4 L

Afwerking

Met de kaart

59,

99

44,

99

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Dakafwerking kopen bij Brico/Plan-it

Het dak van een huis is misschien wel het belangrijkste onderdeel van allemaal. Als jouw dak namelijk niet goed afgewerkt is, kan dit heel snel vervelende gevolgen hebben voor de rest van je huis. Natuurlijk kan je ook de afwerking voor het dak van; bijvoorbeeld je nieuwe tuinhuisje kopen bij Brico/Plan-it. De beste afwerking gaat verder dan je denkt, het draait namelijk niet alleen om vocht of kou buiten te sluiten, maar er bestaan ook middelen om bijvoorbeeld vogels weg te houden. Bij Brico/Plan-it kom je diverse soorten afwerking tegen. Koop je afwerking bij Brico/Plan-it en je zal heel tevreden in jouw huis wonen.

De mogelijkheden van afwerking voor uw dakbedekking

Allereerst wil je natuurlijk dat je dak waterdicht wordt, aangezien dat een van de belangrijkste functies van een dak is. Door gebruik te maken van de Sencys hechtlaag ben je al goed op weg. De vocht regulerende folie van Meuwissen zorgt voor minder damp en tevens waterdichtheid. Gebruik deze aan de warme kant van je bouwoppervlak en het kan ook worden toegepast voor de afdekking van materialen. De EPDM lijm voor een rubber dak helpt mee om alles op zijn plek te houden. Bij Brico/Plan-it kan je ook allerlei handige hulpmiddelen kopen. Met de Altrex reformladder kan je overal heel makkelijk bij, deze ladder is op verschillende manieren te gebruiken en hij is zo gemaakt dat die je extra veel stabiliteit geeft.

Maak je dak in samenwerking met de Brico/Plan-it

Maak gebruik van een nokstuk van Onduvilla voor een afsluiting van de plek waar de dakpannen bij elkaar komen. Werk de zijkanten van je dak netjes en praktisch af met de windveer van Aquaplan. De daknok moet worden afgewerkt om het waterdicht te kunnen maken en hiervoor kan je de ventilatie tochtband van Onduvilla gebruiken. Deze is tevens geschikt om onder de eerste rij dakpannen te gebruiken, zodat er geen vogels of neerslag kunnen doordringen. Heb je erg veel last van vogels op je dak? Overweeg dan de installatie van Duivenpinnen. Dit zijn pinnen van elf bij achttien centimeter en ze zijn te plaatsen op dakgoten, vensterbanken en op de bovenkant van je dak. Deze pinnen houden vogels tegen om te landen, waardoor ze niet meer voor last kunnen zorgen op jouw huis. Om verstopping te voorkomen is de Batavia Dakgoot-Egel een uitkomst. Hij is makkelijk en snel in gebruik, waardoor bladeren en mos geen vrij spel meer krijgen.