1. Terug naar Home
 2. Terug naar Badkamer, keuken & wonen
 3. Terug naar Opbergen
 4. Terug naar Opbergrekken

Opbergrekken

Filteren

Sorteren op:

  Breedte (cm)

  Hoogte (cm)

  Diepte (cm)

  Kleurfamilie

  Merken

  Materiaal

  Inclusief bevestigingsmateriaal

  De beste prijzen

  Maximale belasting per legger (kg)

  Prijs (€)

  tot

  Aankoopmogelijkheden

  Serie
  i

  Bevestiging/aanbreng methode

345 producten
Sorteren op:

Sencys opbergrek Jumbo gegalvaniseerd staal 176x90x40cm

30%

korting

Sencys opbergrek Jumbo gegalvaniseerd staal 176x90x40cm

Opbergrekken

42,

99

29,

99
icon
Sencys opbergrek gegalvaniseerd staal 176x90x40cm

Sencys opbergrek gegalvaniseerd staal 176x90x40cm

Opbergrekken

Permanent 

lage 

prijs 

44,

99
icon

Opbergrekken en stellingkasten voor een opgeruimd huis

Waar wil jij graag minder troep? Wil je een opgeruimde garage? Een nette bijkeuken? Geen slingerende spullen meer op zolder? En alles netjes op de planken in de berging? Het is in een handomdraai geregeld met een opbergrek of een stellingkast. En bij Brico/Plan-it kun je ook nog eens online precies de opbergrekken kiezen, die jij het allermooiste vindt. We hebben heel veel keuze. Al onze opbergrekken en stellingkasten vind je overzichtelijk bij elkaar op onze website. Wil je graag een stevig metalen opbergrek? Of liever een houten stellingkast? Wil je een kast met lange, brede legborden, helemaal tot aan het plafond in je berging? Een opbergrek met vierkante leggers, voor precies in de hoek achter de deur? Of lage rekken voor tegen de schotten op zolder? Een wijnrek om de flessen op te ruimen?

Jouw opbergrekken en stelligkasten online kopen bij Brico/Plan-it

Bekijk maar eens welke opbergrekken wij voor je hebben staan. Ze staan allemaal op onze website. Zo kun je in alle rust kijken en vergelijken welke stellingkast of welk opbergrek het beste bij jou op zolder of in de bijkeuken past. Zie je precies de opbergrekken waar je naar op zoek bent? Dan kun je deze gelijk online kopen bij Brico/Plan-it. We bezorgen je kasten netjes bij je thuis, zodat je niet hoeft te sjouwen met een zwaar en onhandig pakket.

Stellingkasten en opbergrekken even in het echt vergelijken

Twijfel je tussen verschillende stellingkasten? Weet je niet zo goed of je de legborden mooi vind van bepaalde opbergrekken? Of wil je gewoon de kast, die je op het oog hebt even in het echt zien voordat je deze koopt? Kom dan langs in een van onze winkels. Daar staan we voor je klaar om je advies te geven en al je vragen over opbergrekken en stellingkasten te beantwoorden.