Tuinmagazine 2016 - Ontdek het hier of vraag je exemplaar in je dichtstbijzijnde Brico-winkel!
Sluiten

Douchecabines

 • Douchecabine 'Thermo' links 120 x 90 cm

  Linkse versie van de douchecabine 'Thermo' 120 x 90 cm met gezandstraald glas schuifdeur en aluminium profielen. Achterwand in zwart glas en spiegel. Omvat: regendouche, wandrekje, zitje, douchebak, donkergrijs rooster, thermostatische standaardmengkraan, douchekop.

  Vergelijk dit product
  719.00
  899.00
 • Douchecabine 'Thermo' rechts 120 x 90 cm

  Rechte versie van de douchecabine 'Thermo' 120 x 90 cm met gezandstraald glas schuifdeur en aluminium profielen. Achterwand in zwart glas en spiegel. Omvat: regendouche, wandrekje, zitje, douchebak, donkergrijs rooster, thermostatische standaardmengkraan, douchekop.

  Vergelijk dit product
  719.00
  899.00
 • Aurlane douchecabine 'Black 2' 110 x 80 cm

  De rechthoekige douchecabine 'Black 2' van het merk Aurlane zal u bewonderen aan de hand van haar laatste innovaties: ronde en verchroomde regendouchekop, glazen tablet, handsproeier met anti-kalknopen, hydromassagesysteem met 2 grote sproeiers. Dankzij de gelakte zilvergrijze aluminium structuur, het dak in wit gehard glas, de omkeerbare schuifdeur in gehard glas 5 mm en de douchebak in wit versterkt acryl; geeft deze douchecabine meer karakter aan uw badkamer. De schuifdeur heeft verchroomde handgrepen en een magnetische sluiting. De douchecabine is uitgerust met een mechanische mengkraan en een grote afvorstop van 90 mm.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Aurlane douchecabine 'Pozzy 3' 110 x 80 cm

  De complete douchecabine 'Pozzy 3' van het merk Aurlane heeft een heel mooi design dankzij de witte en zwarte panelen van de achtergrond en het wit zacht dak beschikt uit een multi-jets hoofddouche. Het douche is ook ingericht met een multi-jets hydromassagepaneel in aluminium en een witte acryl-douchebak. De profielen zijn matzwart van kleur en de handdouche heeft een zwart PVC flexibel. Montage zonder silicone.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Excellence douchecabine 'Liberty' 120 x 80 cm

  De Excellence douchecabine ‘Liberty' beschikt uit een heel mooie structuur met profielen in verchroomd aluminium, achterwand in Sécurit® glas 5 mm en een schuifdeur in Securit® glas 5 mm. Wand, douchekop en doucheslang, douchekolom, 6 hysrojets, 2 legbladen en handdoekdrager,deurkruk, dak zijn allemaal inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  799.00
 • Aqua plus douchecabine 'Skadi' 100 x 100 cm

  Douchecabine Aqua plus 'Skadi' met profielen in grijs aluminium. Het geheel omvat: 2 schuifdeuren in transparant getemperd glas 5 mm, handgrepen in inox, achterwand in 3 delen: 1 kolom in grijs PVC en 2 zijdelen in zwart getemperd glas 4 mm, 6 richtbare hydromassagejets, 1 verchroomde mechanische mengkraan, 1 handkop 3 functies met doucheslang 1,5 m, opklapbaar zitje, glazen legblad, zeepdispenser, radio en chromotherapie, monobloc douchebak in ABS en grijs versterkt acryl met regelbare poten.

  Vergelijk dit product
  849.00
 • Aqua plus douchecabine 'Ned' 90 x 90 cm

  Douchecabine Aqua plus 'Ned' met profielen in grijs aluminium. Het geheel omvat: 2 schuifdeuren in transparant getemperd glas 5 mm, handgrepen in inox, 2 handdoekdragers in verchroomd inox, magnetische sluiting. Achterwand in 3 delen: 1 kolom in grijs PVC en 2 zijdelen in zwart getemperd glas, 4 richtbare hydromassagejets, 1 verchroomde mechanische mengkraan, 1 douchekop 3 functies met doucheslang 1,5 m, opklapbaar zitje, glazen legblad, radio, monobloc douchebak in ABS en grijs versterkt acryl met regelbare poten.

  Vergelijk dit product
  779.00
 • Excellence douchecabine 'Paris' 170 x 90 cm

  De Excellence douchecabine ‘Paris' beschikt uit een heel mooie structuur met profielen in zilverkleurig aluminium, achterwand in Sécurit® glas 5 mm en twee schuifdeuren in Securit® glas 5 mm met magnetische sluiting. Wand, douchekop en doucheslang, douchekolom met mengkraan, display en 6 jets, wandrekje, voetmassage en dak met douchekop zijn allemaal inbegrepen.

  Vergelijk dit product
  1199.00

Douchecabines

Kies nu een douchecabine uit ons online assortiment

Volledige instapklare douchecabines in verschillende afmetingen en prijsklasses. Sommige douches zijn uitgerust met massagekoppen, meerkleurenspots of zelfs een ingebouwde muziekspeler. Je kan natuurlijk ook voor een basispakket kiezen zonder alle technologische snufjes, zo kan je nog steeds in een veilige afgesloten cabine van jouw privacy genieten in de badkamer.

De flexibiliteit van gesloten douchecabines 

Sommige mensen verkiezen instapdouches, anderen dan weer een douchecabine compleet. Elke soort douche heeft zijn voor en nadelen natuurlijk. Een douchecabine is in één stuk monteerbaar en zorgt voor een nette en afgesloten omgeving om je te wassen. Het leuke aan douchecabines is dat ze in zo veel verschillende maten en prijsklasses te vinden zijn.

Nu je douchecabine online bestellen!

Bestel nu je douchecabine online en je kan het vandaag of morgen al in de winkel afhalen en aan de slag gaan. Wij hebben ze in verschillende soorten met verschillende soorten vormen, ramen en extra's zoals massagekoppen.