Badkamer

De juiste verlichting, een grote badkamerspiegel en warme douche: dit zijn de ingrediënten voor een goede start van je dag. Met het badkamer assortiment van Brico richt je jouw badkamer in zoals jij het voor ogen hebt. Bij Brico is er ook een diverse oplossing voor jouw douche. Zo kan je gaan voor een douchecabine met alles er op en er aan, of een inloopdouche met douchewand en goot. Kies ook de juiste kraan voor je douche of badkuip!


Zwart in de badkamer

Zwart is tegenwoordig erg populair in de badkamer. Je ziet het terug in accessoires, toiletzittingen, meubelen, douches en natuurlijk in vloer- en wandtegels. Met een zwarte kleur zorg je voor een rustige en stabiele basis, die snel een luxueus of industrieel gevoel creëert. Daarnaast is het een tijdloze kleur, met de kleur zwart raakt je badkamer nooit uit de mode.

Ontdek de stijl

Dispensers

Richt je toiletruimte in met onze design dispensers. Al onze dispensers zijn van de hoogste kwaliteit en beschikbaar in zwart en wit.
Je vuilnisbak, toiletrolhouder, handdoekrol, hygienezakjes, zeep- en geurdispenser in hetzelfde design voor een mooie uitstraling.
Vergeet ook niet de compatibele vullingen te bestellen!

Ontdek ons assortiment dispensers
badkamerrenovatie_brico

Opfrisbeurt voor je badkamer 

Kan je badkamer een opfrisbeurt gebruiken? Met kleine veranderingen geef je in een mum van tijd je badkamer een nieuwe, frisse look.

Ontdek onze tips

Begin de dag goed in een mooie badkamer

De juiste verlichting, een grote badkamerspiegel en warme douche: dit zijn de ingrediënten voor een goede start van je dag. Met het badkamer assortiment van Brico/Plan-it richt je jouw badkamer in zoals jij het voor ogen hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie douchekraan met stortdouchekop? Onze douchekranen geven precies de juiste drukte en kunnen nauwkeurig in temperatuur versteld worden. Maar vergeet ook de rest van het sanitair niet! Maak je badkamer compleet met een mooie badkamerkast, een dubbele wastafel voor hem en haar en de dimbare badkamerlampen voor een sfeervolle setting.