Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Verf, Laminaat & Decoratie
 3. Terug naar Verven en accessoires
 4. Terug naar Tape & lijm
 5. Terug naar Technische tape

Technische tape

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Kleurfamilie

  Merken

  Verkocht door

  Materiaal van doeloppervlak

  Binnen/buitengebruik
  i

  Afwerking

98 producten
Sorteren op:
i

tesa elektrische isolatie PVC tape zwart 15mm 10m

tesa elektrische isolatie PVC tape zwart 15mm 10m

Thuisbezorgd

2,

89

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 5

Technische tape kopen bij Brico/Plan-it

Bij veel klussen in en om het huis, kan het gebruik van technische tape alles veel gemakkelijker maken. Er bestaan verschillende soorten tapes, met de ene tape kan je iets daadwerkelijk repareren en een andere tape gebruik je bijvoorbeeld alleen om iets af te zetten. Voor jouw klus vindt jij vast en zeker een geschikte tape bij de Brico/Plan-it. Bekijk alle opties en verbaas je over de mogelijkheden die je krijgt als je een technische tape van de Brico/Plan-it koopt. De textieltape kan je voor vrijwel alles gebruiken om het weer vast te zetten. Er is zelfs een tape met een zelf krimpend effect, zodat de tape na het aanbrengen telkens steviger gaat zitten.

Tape met een reparerende functie

Koop een technische tape bij de Brico/Plan-it voor bijvoorbeeld het repareren van je dakgoot. De aluminium tape van Tesa is daar uitermate geschikt voor en je kan hiermee zelfs het plaatwerk van een auto repareren. Als jij weleens last krijgt van een lekkende kraan, dan is de stopwater tape van Tesa jouw nieuwe, beste vriend. Niet alleen houdt deze lekkende kranen in bedwang, maar de tape is ook uitermate geschikt om schroefdaden en kleppen mee af te dichten. Isoleren en afdichten wordt een heel makkelijk klusje met de technische tape van de Brico/Plan-it. De Sencys aluminium tape is tevens heel handig tegen tochtplekken, sluit er de ondervloer mee af of maak er een vochtscherm helemaal dicht mee. De Kelfort aluminiumtape werkt ook erg goed als afdichting voor diverse doeleinden, gebruik het bijvoorbeeld als een hulpmiddel bij het isoleren van je huis.

Andere soorten tape

Met de tape van de Brico/Plan-it kun je niet alleen voorwerpen repareren, maar je kan er ook terreinen mee afzetten. Wanneer je bijvoorbeeld in de tuin gaat werken en je werkplek even onbeheerd moet achterlaten, is het fijn om het af te zetten met een lint. Dit is handig als je een gat moet graven en ervoor wilt zorgen dat er niemand invalt, maar ook ideaal om het cement dat je net hebt gestort te beschermen. Bij de afzetlinten krijg je de keuze tussen rood en witte strepen of geel en zwarte blokken. Heb jij nog last van al die losse kabels in je huis? Met de iso tape van Tesa bindt je heel handig alle kabels bij elkaar, zodat ze er weer netjes bijliggen. Deze tape wordt geleverd in het zwart en in de kleur rood.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten