Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
Splash testkit voor chloor en pH in vloeistof

Splash testkit voor chloor en pH in vloeistof

 • Analysekit voor chloor en pH

Toon specificaties

6,

99

Nog niet gevonden wat je zoekt? Bekijk meer:

Zwembad testersGre producten

Productomschrijving

Met de Splash Liquid Test Kit kun je controleren of het water de juiste hoeveelheden chloor en pH bevat. Op deze manier kun je de chemie van het zwembadwater in de gaten houden en indien nodig deze parameters aanpassen. Deze stap is essentieel om helder en helder water in je zwembad te hebben.

Hoe de pH testen? Neem de watermonsters altijd op een diepte van 40 cm. Voor pH ligt het juiste niveau tussen 7,2 en 7,6. Spoel de tube eerst met schoon water en vul deze tot aan de markering. Voeg vervolgens de oplossing toe aan de druppels rode fenol. Schud de buis goed om de producten goed te mengen en vergelijk de reactie met de analyseschaal. Hoe chloor (CI) testen? De schaal van waarden wordt numeriek aangegeven en komt overeen met de hoeveelheid chloor opgelost in het water. Idealiter zou het chloorgehalte in het water tussen 1,0 en 1,5 moeten liggen. Begin met het spoelen van de buis met schoon water en vul deze tot aan de markering met water. Voeg vervolgens 6 druppels RTD (Orthotolidine) -oplossing toe. Sluit de tube en schud goed om de producten te mengen. Vergelijk ten slotte de reactie met de analyseschaal.

Ben je op zoek naar andere accessoires of onderhoudsproducten voor je zwembad? Neem een ​​kijkje op onze website of bezoek een van onze Brico- of BricoPlanit-winkels.
EAN:
 • 5410539200041

Productveiligheid

GHS07GHS09
Signaalwoord
Waarschuwing
Gevarenaanduiding
Vormt giftig gas in contact met zuren. Let op! Niet in combinatie met andere producten gebruiken. Er kunnen gevaarlijke gassen (chloor) vrijkomen. Schadelijk bij inslikken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Kan irritatie van de luchtwegen veroorzaken. Zeer giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgsmaatregelen
Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Inademing van stof / rook / gas / nevel / damp / spuitnevel vermijden. Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. Achter slot bewaren. De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

Specificaties

 • Algemeen
  Houtcertificering
  i
  Product doesn't contain wood
  Serie
  i
  Analyse
 • Technische kenmerken
  Filtercapaciteit
  1 L/u
  Volume (L)
  0.96 L
 • Uiterlijke kenmerken
  Kleur
  WIT

Alternatieven

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten