Opzetzwembad in strak antraciet

Een zwembad met een stalen structuur in een strakke antracietkleur is niet jouw doorsnee opzetzwembad. Dit ovale, antracietkleurige model is de perfecte aanvulling op je moderne antracietkleurige loungeset. Met zijn moderne uitstraling, stalen afwerking en strakke stijl sluit dit zwembad naadloos aan op de rest van je tuininrichting.

Hout zoekt hout

Hebben jouw terras en loungeset een houten afwerking, dan is de stap naar een houten zwembad snel gezet. In zo’n zwembad kun je tijdens en buiten het zwemseizoen heerlijk naar hartenlust zwemmen. Dit zwembadtype kan op drie verschillende manieren worden geïnstalleerd: volledig bovengronds, gedeeltelijk ingegraven of volledig ingegraven. Die keuze maak je niet enkel op basis van smaak. Ook de helling van je grond en de bodemgesteldheid spelen een rol. Met enkele ligstoelen en een degelijke parasol maak je je tuin helemaal klaar voor de zomer.

Een spa: geniet het hele jaar door

Hou je toch van dat tikkeltje meer luxe? Dan is een spa of jacuzzi misschien iets voor jou. Zo kun je het hele jaar door heerlijk bubbelen binnen het comfort van je eigen tuin. Wil je het materiaal van je spa extra beschermen, kleed je toestel dan aan met een omhulsel uit wicker. Dit zorgt niet alleen voor een fraai resultaat, maar biedt ook heel wat gebruikscomfort met een dubbel en laag opbergrek, motorblokomkasting, hoge trede en een comfortabele bank. In een spa kun je ook tijdens de winter vertoeven. Plaats je toestel onder een overkapping beschut te blijven van weer en wind.

Brico en BricoPlanit helpen je graag 

Heb je nog vragen over zwembaden? Op onze blog vind je nog meer nuttige artikels over hoe jij het juiste model kiest. Of laat je inspireren door onze tuincatalogus. Vraag ten slotte gerust advies aan de medewerkers in een van onze winkels!