Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Sanitair installatiemateriaal
 4. Terug naar Verwarming & airconditioning
 5. Terug naar CV buizen

CV buizen

Filteren


Sorteren op:
i

  Categorieën

  Fittingen (234)

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Merken

  Verkocht door

  Bevestiging/aanbreng methode

  Volume

  Kleurfamilie

  Afwerking

  Diameter (mm)

  Beoogd gebruik

  Binnen/buitengebruik
  i

  Kleur

  Maximale druk (bar)

  Met temperatuurbegrenzer
  i

  Serie
  i

  Type digitaal/analoog

  Zelfklevend

  KEMA keurmerk

  Type materiaal

  UV-bestendigheid
  i

  Weerbestendig

  Buigzaam

  Diameter mm

  Breedte (cm)

  Diepte (cm)

  Gewicht

  Hoogte (cm)

314 producten
Sorteren op:
i

Sanivesk meerlagen Recht overgang 16mmx1/2"M

Sanivesk meerlagen Recht overgang 16mmx1/2"M

Thuisbezorgd / Ophalen

4,

69

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 14

Centrale verwarming kopen bij Brico/Plan-it

Bij Brico/Plan-it kun je zelf aan de slag met de centrale verwarming. Alle onderdelen die je ook maar kunt nodig hebben voor de installatie van je centrale verwarming plaatsen wij hier op een handige pagina. Daarbij dragen we zorgen voor de beste kwaliteit en de beste prijzen. Je maakt bij ons dus niet enkel de beste cv, maar ook de goedkoopste cv. Bestellen bij Brico/Plan-it was bovendien nooit eenvoudiger. Je maakt een overwogen keuze uit een totaalaanbod en bestelt onmiddellijk online.

De Brico/Plan-it centrale verwarming

Van buisbevestiging tot fittingen, van de eigenlijke cv-ketels en designradiatoren tot handige en complete aansluit-pakketten: Praxis heeft alles in huis om jouw woning van een top-cv te voorzien. Onze huisleveranciers zijn steevast toppers in hun vak: van Bonfix over Cointra tot Flamco en Sencys (10 jaar garantie). Onze topper onder de cv-ketels zelf is de Remeha Tzerra Plus combiketel CW5 + iSense. Die is samengesteld uit 4 gecontroleerde basisdelen en dat biedt een aantal voordelen. Zo is deze Remeha niet enkel goedkoper in de aankoop, maar ook nog eens erg eenvoudig te monteren en onderhouden. Bovendien is het een haast geruisloze machine, die je verbruik flink onder de knie houdt met een besparende, modulerende pomp. Diens functionaliteit wordt nog vergroot dankzij de unieke iSense klokthermostaat. Ben je uiteindelijk toch niet bezig met je centrale verwarming? Dan zoek je misschien iets anders op het gebied van verwarming en airconditioning. Hiervoor kun je altijd terecht bij ons installatiemateriaal, dat op zich weer een onderdeel is van ons gereedschap en installatiemateriaal. Bij Brico/Plan-it vind je altijd wat je zoekt.

Je eigen Brico/Plan-it centrale verwarming aanleggen

Ga je zelf je centrale verwarming aanleggen, dan is het in de eerste plaats natuurlijk belangrijk je installatie af te stemmen op de mogelijkheden en behoeften van je huis. Je stelt vragen over je verbruik (hoog of laag), je ruimte (klein of groot) en je behoeften (veel of weinig). Op basis van deze factoren kun je de schaal van je project inschatten. Bij centrale verwarming is het daarnaast ook voornaam om je ketel of ketels van de juiste leidingen te voorzien. Elke verdieping heeft minstens een hoofdaanvoer en afvoer nodig. Elke radiator heeft zijn aftakking nodig. De keuze van je (mantel-)buizen hangt samen met de functie die ze uit te voeren hebben binnen het systeem. Houd ook rekening met de keuze voor een geschikte boiler. Krijg je graag wat advies voor je je centrale verwarming installeert? Raadpleeg gerust onze specialisten.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten