Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Schroeven
 5. Terug naar Plaatschroeven

Plaatschroeven

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Breedte (cm)

  Gewicht

209 producten
Sorteren op:
i

Sencys gipsplaatschroeven verzonken kop gefosfateerd staal 55 x 3,5 mm - 100 stuks

15%

korting

Sencys gipsplaatschroeven verzonken kop gefosfateerd staal 55 x 3,5 mm - 100 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

5,

29

4,

50

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log invoor nog meer voordelen.
Sencys gipsplaatschroeven verzonken kop gefosfateerd staal 35 x 3,5 mm - 2000 stuks

Sencys gipsplaatschroeven verzonken kop gefosfateerd staal 35 x 3,5 mm - 2000 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

26,

99

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 9

Gips is een ap

art materiaal dat erg flexibel is in gebruik. Gips wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en daarbij is het ook erg makkelijk om te decoreren en toe te passen. Natuurlijk kan je ook allerlei onderdelen en accessoires bevestigen in gidsplaten, maar dan heb je wel het juiste materiaal nodig om dit te kunnen doen. Standaard schroeven zullen niet in de gipsplaten bevestigd blijven en met gewone spijkers kan je ook geen materialen vastzetten in het gips. Met speciale plaatschroeven is het wel mogelijk om zaken te bevestigen aan gipsplaten. Bij Brico/Plan-it heb je nu de mogelijkheid om verschillende soorten schroeven te kopen die geschikt zijn voor gipsplaten. Het assortiment bestaat ook uit plaatschroeven die toepasbaar zijn op andere soorten platen. Bekijk de collectie nu en maak je keuze.

Plaatschroeven van Brico/Plan-it

De plaatschroeven die je bij Brico/Plan-it voor een goedkope prijs kan aanschaffen zijn gemaakt van stevige materialen zoals RVS. Hierdoor is een stevige bevestiging gegarandeerd en kan je de schroeven gemakkelijk in en uit draaien zonder dat het materiaal beschadigd raakt. Door gebruik te maken van deze professionele schroeven heb je haast geen ander bevestigingsmateriaal meer nodig. De beste plaatschroeven van Brico/Plan-it  zijn verkrijgbaar in diverse formaten en soorten die elk weer op een andere manier toe te passen zijn. Als je meerdere schroeven nodig hebt dan zijn er ook handige sets verkrijgbaar waarin meerdere schroeven verpakt zijn. Schroeven laat je niet zomaar rondslingeren. Daarom kan je de plaatschroeven netjes opbergen in de Opbergkast voor ijzerwaren met 48 laden of in de Sencys sorteerdoos gereedschap 48cm. Maak je schroefklussen in platen gemakkelijk met de professionele plaatschroeven van Brico/Plan-it.

Plaatschroeven kopen

Plaatschroeven zijn misschien niet de schroeven die je dagelijks voor je klussen gebruikt. Daarom kan het zijn dat je er nog vragen over hebt of dat je wat meer informatie wilt over de manier hoe je de schroeven kan toepassen. Daarom kan je altijd bij ons langskomen in een van onze filialen zodat wij je over de toepassingen en mogelijkheden kunnen informeren. Als je er al over uit bent welke schroeven je wilt gebruiken, dan kan je deze ook gemakkelijk en snel bestellen via onze webshop. Samen met jou willen we er graag voor zorgen dat platen op een veilige en stevige manier worden bevestigd met onze beste plaatschroeven.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten