Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Bevestiging
 5. Terug naar Spandraad

Spandraad

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  Materiaal

  Merken

  Verkocht door

  Kleur

  Breedte (cm)

  Gewicht

8 producten
Sorteren op:
i

Sencys binddraad geplastificeerd staal Ø2mmx25m

Sencys binddraad geplastificeerd staal Ø2mmx25m

Thuisbezorgd / Ophalen

9,

29

per m 0,37

Spandraad kopen bij Brico/Plan-it

Met spandraad lukt het je een hekwerk van gaas super strak te spannen. Met spandraad zet je ook klimplanten netjes en onopvallend tegen je schutting vast. Brico/Plan-it heeft spandraad in verschillende lengtes tot honderd meter, zodat er altijd een passend en geschikt product voor je tussen zit. Ook voor overige bevestigingsmaterialen kun je bij Brico/Plan-it terecht, kijk bijvoorbeeld maar eens naar ons assortiment prikkeldraad, tie wraps en touw.

Voordelen spandraad van Brico/Plan-it

Voor het strak trekken van hekwerk is spandraad het ideale bevestigingsmateriaal. Ons geplastificeerde spandraad is bewerkt, waarmee het bestand is tegen alle weersomstandigheden. Het gaat niet roesten en het blijft lange tijd in goede conditie. Het spandraad in groene kleur is onopvallend, wat erg handig is als je een natuurlijke schutting van groene planten wilt maken en je planten zijn nog jong en klein. Met spandraad in groene kleur zorg je voor een natuurlijke, onopvallende afrastering van je tuin. Je koopt spandraad nu uiterst voordelig bij Brico/Plan-it. Kijk ook eens naar onze andere aanbiedingen, naast het veilig omheinen van je tuin vind je bij ons ook producten om je tuin te verfraaien of de juiste artikelen om ongewenste gasten op afstand te houden.

Spandraad en overige tuinmaterialen

Koop nu online extra voordelig spandraad bij Brico/Plan-it en snuffel ook eens op onze tuinafdeling naar verschillende toebehoren voor het omheinen van je tuin. Gaas, hekken, tuinschermen, palen en zelfs klimplanten koop je goedkoper bij Brico/Plan-it. Ook het juiste gereedschap voor de uitvoering van het plaatsen van je hekwerk vind je extra gunstig geprijsd bij Brico/Plan-it. Je hoeft er de deur nog niet voor uit, want je kunt alle artikelen eenvoudig online bestellen. Je kunt alle spullen die je nodig hebt om je tuin te omheinen dus in één keer compleet bestellen. Haal je bestelling op afspraak op of laat het eenvoudig thuis bezorgen.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten