Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar IJzerwaren
 4. Terug naar Bevestiging
 5. Terug naar Punaises

Punaises

Filteren


Sorteren op:
i

  Merken

  De beste prijzen

  Aankoopmogelijkheden

  Prijs (€)

  tot

  Verkocht door

  Materiaal

  Gewicht

11 producten
Sorteren op:
i

Sencys punaise 1 x 8 mm -100 stuks

15%

korting

Sencys punaise 1 x 8 mm -100 stuks

Thuisbezorgd / Ophalen

Met de kaart

4,

09

3,

48

Geniet van exclusieve promoties met de kaart

Log in voor nog meer voordelen.

Dit kantoorgereedschap bestaat uit een plastic of metaal handvat en een ijzer puntje. Het ijzeren puntje kan door foto's of tekeningen prikken, waardoor ze worden vastgeklemd op een kurken prikboard. Hierdoor kun je al jouw favoriete herinneringen in het zicht bewaren. Alles wat je op een prikboard prikt is eenvoudig te verwijderen en weer te vervangen voor iets anders. Zo heb je steeds weer iets nieuw in huis hangen. Omdat het board aan de muur is bevestigd kun je al jouw ruimte optimaal benutten. De prikkers zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes, maar ook in volledig zilver. In dit geval is zowel het pennetje als het handvat van ijzer. De gekleurde pennetjes zijn erg populair bij kinderen en daardoor ook erg leuk voor de kinderkamer. Wil je nog meer korting? Extra online deals zijn enkel op onze website te vinden en bieden je extra korting. Kijk voor je aanschaf altijd even of er een extra online deal beschikbaar is voor jouw product.

Waar gebruik ik punaises voor en wat gebruik ik er bij?

Je kunt deze handige pinnetjes gebruiken om foto's, tekeningen en ander dun materiaal aan een kurken prikboard te prikken. Daarnaast kun je er ook leuke thema collages mee maken of je te doen lijstje mee ophangen. De nutteloze ruimte van je muur wordt hierdoor veranderd in een functionele en inspirerende ruimte waar veel plek is voor flexibiliteit. Met de gekleurde pennetjes kun je ook taakverdelingen maken. Dan prik je bijvoorbeeld een plaatje met een stofzuiger vast met een rood pennetje en een plaatje van de vaatwasser met een blauw pennetje. Zo weet iedereen wat zijn of haar taak voor die dag is. Wanneer je een landkaart bevestigd op board kun je de pennetjes ook gebruiken om routes uit te tekenen of strategieën te plannen.

Hoe voer ik mijn klus uit met punaises van Brico/Plan-it?

Zo kun je deze kantoorgereedschappen voor veel verschillende doeleinden gebruiken. Wees vooral lekker creatief en gebruik het zoals je dat zelf wilt. Eenmaal vast geprikt haal je de pennetjes zo weer los, dus hoef je van te voren niet helemaal zeker te weten wat je wilt. Wil je graag bestellen via onze website? Wij bezorgen jouw bestelling ook bij je thuis. Dit kun je eenvoudig regelen via onze website.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten