Filteren

 • Merken
 • Prijs (€)
  tot
 • Aankoopmogelijkheden
 • Gewicht
 • Volume
 • Geleverd in opbergmiddel
 • De beste prijzen
9 producten

Sencys zijkniptang 160mm
Sencys zijkniptang 160mm
Zijkniptangen
Baseline zijkniptang staal 150mm
Baseline zijkniptang staal 150mm
Zijkniptangen
Sencys zijkniptang 16cm
Sencys zijkniptang 16cm
Zijkniptangen
Sencys zijkniptang CR-V
Sencys zijkniptang CR-V
Zijkniptangen
Wiha zijkniptang BiCut 20cm
Wiha zijkniptang BiCut 20cm
Zijkniptangen
Sencys zijkniptang 18cm
Sencys zijkniptang 18cm
Zijkniptangen

  Zijkniptang kopen bij Brico/Plan-it

  Een zijkniptang is reuze handig als je ergens niet met een voorkniptang bij kunt, bijvoorbeeld omdat er handvaten in de weg zitten. Met een zijkniptang hoef je minder kracht te zetten, waardoor je deze klus sneller en eenvoudiger gedaan krijgt. Dat is bijvoorbeeld erg handig bij het knippen van draadnagels of ijzerdraad. Om het metaaldraad zeer fijn te knippen in elektronica verkoopt Brico/Plan-it de juiste precisietangen van bijvoorbeeld het merk Knipex. Om draden te strippen zijn er de striptangen. Koop nu je zijkniptang en ander gereedschap voordelig in bij Brico/Plan-it.

  Zijkniptang voor grote en kleine klussen

  Dat een zijkniptang niet aan de voorkant, maar aan de zijkant knipt, verraadt de naam natuurlijk al. Een zijkniptang heeft de snijvlakken aan de zijkant. Ook in zijkniptangen zijn er verschillende modellen, bijvoorbeeld de kracht-zijkniptangen van diverse merken, die gebruikt kunnen worden voor alle draadsoorten, ook voor pianodraad. Als je de tang aan het eind van het handvat vasthoudt, hoef je weinig kracht te gebruiken. Voor het fijne werk of precisiewerk, kies je voor de zijkniptangen met smalle, gebogen, ronde of mini kop. Brico/Plan-it heeft ze allemaal in het assortiment. Kom eens kijken naar de ruime keuze die je bij ons kunt maken in verschillende modellen zijkniptangen.

  Zijkniptang als onderdeel van de combinatietang

  Met een combinatietang kun je (metaal)draad knippen en buigen. Het is een zijkniptang, gecombineerd met een buigtang in één gereedschap. Met de voorkant van de bek kun je rechte hoeken in metaaldraad buigen. Je kunt er rond en plat, hard en zacht draad mee knippen. Ook dikke kabels kunnen met de combinatietang met gemak geknipt worden. Kijk ook eens naar het aanbod combinatietangen bij Brico/Plan-it. Je kunt kiezen bij Praxis uit diverse modellen combinatietangen en overige tangen. Elk product wordt op onze website voorzien van een beschrijving, zodat je direct kunt zien of het model geschikt is voor jou specifieke klus. Profiteer direct daarbij van onze online deals. Zo geniet je extra voordeel bij je bestelling via de website van Brico/Plan-it.be.