Scan, en zie dit stappenplan op brico.be

Kies een taal

NaN
 1. Terug naar Home
 2. Terug naar Gereedschap & installatie
 3. Terug naar Handgereedschap
 4. Terug naar Tangen Loodgietergereedschap
 5. Terug naar Platbektangen

Platbektangen

Filteren


Sorteren op:
i

  Aankoopmogelijkheden

  De beste prijzen

  Merken

  Verkocht door

4 producten
Sorteren op:
i

Baseline platbektang staal 150mm

Baseline platbektang staal 150mm

Thuisbezorgd / Ophalen

Permanent 

lage 

prijs 

6,

49

Een platbektang is een handige tool om hoeken in metaaldraden te maken, zonder deze te beschadigen. Het is een grijptang en het wordt veel gebruikt bij het maken van sieraden en voor overige creatieve toepassingen. Bij Brico/Plan-it tref je een ruime keuze platbektangen aan, met korte of lange bekken, dunne of brede bekken, met geribbelde en gladde bekken. Koop nu zeer voordelig je platbektang bij Brico/Plan-it.

Geribbelde en gladde platbektangen

De naam van de tang verraadt al dat het om een tang gaat met twee platte zijden. Er zijn geribbelde platbektangen en gladde platbektangen. Met de geribbelde platbektang houd je het materiaal extra stevig vast. De gladde platbektang gebruik je voor materialen die met een geribbelde platbektang zou kunnen beschadigen. Naast creatieve doeleinden, wordt de platbektang ook gebruikt voor diverse bedradingswerkzaamheden, zoals het grijpen en buigen van draden. De platbektang met lange, dunne punten wordt ook wel de langbektang genoemd. Deze tang is handig om voorwerpen en materialen te grijpen in smalle ruimtes.

Diverse voordelige tangen kopen bij Brico/Plan-it

Gebruik een platbektang met geïsoleerde handgrepen als je met elektriciteit werkt, bij voorkeur VDE gekeurd voor veilig werken aan elektrische installaties tot 1000 volt. Alleen tangen met dit keurmerk beschermen tot 1000 volt. Bij Brico/Plan-it koop je zeer gunstig geprijsde geïsoleerde tangen met het VDE keurmerk. Tussen het assortiment tangen vind je hier ook shock proof striptangen, langbektangen en zijkniptangen. Kijk ook eens naar de voordelige tangensets. Op de website vind je bij de productbeschrijving alle informatie over de diverse tangen, maar je kunt ook altijd voor advies direct terecht bij een van onze medewerkers. Voor elke klus vind je bij Brico/Plan-it de juiste tang. Je kunt de tangen ook meteen online bestellen via Brico/Plan-it.be en ophalen bij een winkel van Brico/Plan-it in de buurt, of je laat je bestelling thuis bezorgen. Is je bestelling op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst, dan heb je alles de volgende dag al in huis.

Zelf gemaakt. Slim bespaard.

 • Meer dan 150 winkels

 • Snelle ophaling in de winkel

 • +45.000 producten online

Hulp nodig?

Andere vraag?

Brico & BricoPlanit winkels

Vind een winkel bij jou in de buurt

Volg Brico

Makkelijk betalen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

schrijf je in voor de nieuwsbrief

© 2024 -

Brico BricoPlanit BricoCity

Alle prijzen zijn incl. BTW en excl. eventuele verzendkosten